Meltem2507 Merhaba anneler. 20. Haftayım ve aşırı sırt kaşıntısı var 2 gündür resmen uyutmuyor normalde 30. Haftalarda başlarmış. Sabah akşam nemlendiriyorum da vücudumu ama sanki sürmemişim gibi geriliyor. Çözüm öneriniz varsa alırım ucundan 🙏🏻
Danlacan Meltem2507 benimde göğüslerimin arası çok kaşınıyor neden bilmiyorum..sürekli nemlendirici de kullanıyorum halbuki 😣
mervg1 Meltem2507 bende bir aydan fazladır çekiyorum maalesef şu an 25. Haftmdayım bacaklar kollar özellikle bel kısmım cok kaşınıyor doktoruma söyledim topicremin bir losyonunu ve hap yazdı hapı dayanamadağımda içeceğim ilac kullanmak istemediğimden ama losyonun nemlendirmenin faydası oluyor
1DenizKizii benimde aynıydı canım vücut her kısımdan esnemeye başladıgı ıçın gerılıyo haliyle kaşıntı alıyo haftalarca yara bere içinde gezdim kaşınmakdan yeni yeni geçıyo daha … badem veya kakao yagı kullanabılırsın gecırmez ama hafıfletir
Meltem2507 Ya öyle bir şey ki mesela gece aloe vera lı kremim var ondan sürdüm çok iyi geldi sabah kalktım daha ufak bi eğilmede başladı kaşıntı gerilmeden kaynaklı büyük olasılık tamam ama bu kadar nemlendirmeyede olur mu böyle diyor insan :(