Didemipeks Kızlar selamm 6 haftalalık gebeyim geçen hafta 1 kere leke şeklinde kanamam oldu. Dr progestan verdi kullanan var mı ne zamana kadar kullandınız?
vuslat90 Didemipeks kullanın ihmal etmeyin 18+5 im hala kullanıyorum çok faydalı bebeğin tutunmasi için ve erken doğum riskini önlüyor
senell Didemipeks bir kutu bitene kadar ben de kullanmıştım hamileliğin başlarında. Kullanımı biraz rahatsız edici. Faydası da çok fazla olmasa da var sanırım. Genelde önlem amaçlı veriliyor. Doktorunuzun önerdiği süre boyunca kullanın bence. Oral mı vajinal yoldan mı almanız gerektiğini de doktoronuzdan öğrenin 😊 oral olunca uyku yapıyormuş sanırım. Vajinalde o sıkıntı yok.
ratatosk Didemipeks 17 haftalık oldum hala önlem amaçlı 1 doz alıyorum geceleri fitil olarak Dr ne zaman bırak derse o zaman bırakıcaz sanırım benimki devam diyor
zezeyyy Didemipeks 1 kutu bitene kadar kullandım sonra doktorum gerek görmedi şükür tehlike kalmamıştı muhakkak kullanın çok etkili bi ilaç
Akgl06 Didemipeks çok çok iyi bi ilaç ilk gebeliğim de doğum yapacağım geceye kadarkullandım şuan 2. Hamileyim 15 haftada başladım kullanmaya şuan 34 haftalık hala kullanıyorum ve doğum yapacağım güne kadar kullanıcağım
Birtane2307 Didemipeks 11.haftaya kadar kullandim yani doktor daha kanaman yoksa birak dedi gece uyumadan icmeni oneririm yan etki olmamasi icin ben oyle yaptm hoc yan etki olmadi cok sukur
Bilge44 3 aylık süreçte doktorum bana da verdi sanırım 2 kutu kullandım. Tedbir amaçlı, vajinal olarak kullanmıştım yoksa miden bu dönemde rahatsız olur demişti doktorum🤷🏻♀️düzenli kullanın mutlaka önemli bir ilaç 💊