ebrr1048 Merhaba arkadaşlar Hindistan cevizi yağı kullanan varmı çatlak oluşmaması için zeytin yağı kıllanma yapar diyorlar Hindistan cevizi yağı yaparmı
Sulleersoy ysmusic hormonel olduğunu düşünüyorum cildim çok kuru ben gebelik öncesinde de uzun süre kullandım şu anda da kullanıyorum bende öyle bir sorun olmadı
mom77 Bende kullanıyorm ve bence en guzel nemlendiren ürün sadece karnıma degıl bacak basen eller yuz sac herseye 😁
ebrr1048 8+5deyim daha yeni kullanmaya başladım ilave olarak başka öneriniz varmı yoksa sadece Hindistan cevizi yeterli olurmu ☺️
Miracefem Ben bio oil kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor fakat bence yapı meselesi çok aşırı olmasada çatlak oluştu olacağı varsa oluyor karnın büyüme oranına alınan kiloya cilt yapısına bağlı bence
Efee2021 Hindistan cevizi yağı ve lierac çatlak önleyici jel kullanıyorum kıllanma yapmadı. Doktorum tatlı badem yağının kıllanma yaptığını söylemişti . Saf zeytinyağı yapmıyor ama bildiğim.
Vuslat23 Hoonlardan oluyo tuylenme dogum sonrasi dokuluyo ilk gebeligimde oyle olmustu bunda da oldu tuy hindistan cev. Yagi karin gogus kalca bacak yuzume kullaniyom memnunum zaten catlagim ilkten vardi extra bir faydasi olurmu oda dogum sonrasi blli olcak