Happybaby33 6.cı haftadan beridir aşırı ağız tadım bozuldu kusma yok ama hiçbişey yiyemiyorum hem yiyeceklerden hem evimden herşeyden tiksiniyorum koku hassasiyetimde var açlıktan ölücem ama yinede yemeye razı değilim hiçbişey yiyemiyorum nolr yardım bilgisi olan yazsın
Fersah Happybaby33 bana doktorum mide bulantısı için ilaç vermişti hiç bir işe yaramadı. Bugün eski yaşadığım şehirdeki doktoruma geldim prilam dr verdi. Resmen mucize ilaç. İnanılmaz rahatlattı beni. Doktorunuza söyleyin bence.
Mrs-Ergull Happybaby33 prilam 2 adet işe yaramıyor ben 6.5 aylık gebeyim hala kusuyorum doktorunuLa konuşup 2 adet alın iyi gelecektir ben 6.5 aydır kullanıyorum
[silindi] Happybaby33 canım yeşil elma ve ayva yiyince midem rahatladı sevdiğim bazı şeyleri yiyebildim sende bi dene istersen
ebrr1048 8+5 deyim bende de aynı durum var ama kendini aç bırakmamaya bak aç kaldıkça daha çok mide bulanıyor kokmayan şeyler tüketmeye çalış
bebekveannesi07 Çok normal tiksindirin şeylerin üstüne gitme ama besleyici vitaminli şeyler yemeye çalış ben 15+2 deyim yeni yeni mide bulantılarım azaldı unutma bebeğim gelişimi için yoğurt meyve sebze mutlaka tüketmelisin
FatmanurSancak Canım miden ne kadar aç kalırsa o kadar miden bulanır ve artık acıkma hissin gidiyor bulantın oluyor, ayva ye 1 2 dilim mide bulantını alır çubuk kraker ye zorla kendini 1 2 tane yedikten sonra kendine gelirsin aç bırakma kendini..
Happybaby33 FatmanurSancak çubuk krakerin kokusuna bile tahammülüm yok gerçek anlamda hiçbirsey yiyemiyorum
olaol Happybaby33 bende aynen öyleydim herkes cubuk kraker ye derdi ama adını duyunca bile midem bulanırdı. kolonya deterjan parfüm kokusu olan herseyden güzel de olsa nefret etmiştim. günü 2-3 etimekle geciriyordum 7 kg verdim 15 haftadan sonra düzeldi şimdi 24. haftadayım arada hala mide bulantım oluyor ama koku hassasiyetim gecti. hiç üzülme bebeğin suanda senin kanından besleniyor yediklerinle degil. beyaz nohut ve etimek yemeyi dene
Fersah Happybaby33 ailenden sana bakacak birileri varsa bence onların yanında olsan daha iyi olur yoksa böyle çok daha zorlanırsın. Ben 1 haftadır annemin yanına geldim karnım doyuyor çok şükür. Tek başıma mide bulantısıyla başa çıkamadım malesef 😕
Feyy Happybaby33 canım bir süre mutfağa bile giremeyeceksin ben 5 kilo verdim 15 hafta gibi ancak geçiyo bu doğal bi süreç mecburen yaşayacaksın bazı hamilelerde çok yoğun bulantı ve tiksinme oluyor dayanamıycam artık felan diyorsun ama dayanıyorsun sabret ben haftalarca aç gezdim ayva yiyebildim galeta yedim ayvayı dilimleyip limon sıkıp yiyordum seni rahatsız etmeyen meyve sebze bulmaya çalış çok acıkınca bir şey illaki birazda olsa yeniyo
minikkizannesi @Happybaby33 benimde 6.haftada başladı herşey ben kusuyordum aç kaldım hep dayanamıyorum artık dedim doktora gittim kan tahlilinden sonra priliam ilaç verdi simdi 20 haftalık oldu hala onu kullanıyorum onu kullanirsam iyiyim kullanmadığım da günde 7 defa gene cikiyo