minemom Kızlar ne olur yardım… Güneşli, Yenibosna, Bahçelievler, Bağcılar tarafında iyi bir doktor arıyorum daha doğrusu gerçekten konuşkan, pozitif, bilgili bir doktor arıyorum biri bana yardım etsin lütfen 😒😥☹️
Duygusuz minemom bende medilife bagcılar Sema hn a gidiyorum 37.haftamdayım bende memnunum kendisinden
Ayseaytknnnn minemom merhaba Özel Gaziosmanpaşa hastanesi DR Burak özköse. İnstagramdan bakın ne kadar pozitif olduğunu göreceksiniz çok bilgini ve çok memnunum.
Mom19 minemom ilgili, güler yüzlü bi doktor. İnstagram hesabını verdi hatta sorun olursa mesaj at diye. Bir de zaten hastaneden kendisine ulaşabiliyorsun telefonla. Benim 3. Muayenem daha ayda bir kez çağırıyor. 23 haftalık gebeyim. Ben de tavsiye üzerine gittim ve seveni çok.
busracmm Ozgeemrahh bende didem hanıma gidiyorum ama doğum ücretini henüz soramadim sizin bilginiz varmı acaba
Duygusuz Normal 1500 zorunlu sezeryan 2500 istege baglı sezeryan 4800 ama bu 2.dogumu yapacak olanlar için ilk dogum için normal 1750 zorunlu sezeryan 2050 imiş
Sympktz Yenibosna nisa hastanesi asiye uzun doktoru çok tavsiye ediyolar bana uzak diye gidemiyorum bir araştır istersen 😊
Ozgeemrahh busracmm 1 bucuk ay önce eşimin patronunun eşi oldu sezeryanla 3000 verdiler bende henüz sormadım