senaack 35 haftadayız sanki yatarken vücuduma 10 kg ağırlık takıp uyuyorum öyle rahatsız döneniyorum çok ağır hissediyorum üstelik 1-2 kg aldım bu arada sizde de böyle olan var mı
Oysul senaack aynı haftadayız ben bebeğin hareketlerinden dolayı uyumakta zorlanıyorum geceleri hareket ediyor çoğunlukla. Dönerken de canım aciyor daha doğrusu vajinada sızlama oluyor artık hareketlerimde. Kıpırdamak bile istemiyorum.
senaack Oysul bende öyle vücudumu uyurken kaldıramıyorum gün boyu yoruluyor ondan eşim diyor uyurken sızlanıyorsun😂
Gizemakarsu Selma_brn ay o çok kötü bende de var geceyi bekliyor sanki yatağa yattım zaman bacaklarımı kesip atasım geliyor ağrıdan içime sıkıntı giriyor resmen
Selma_brn senaack Huzursuz bacak sendromu diye geçiyor nasıl anlatayım bacaklarını uzatırsın rahat etmez toplarsın rahat etmez yani sürekli bacaklarının yerini değiştirirsin ama yinede rahat etmez her dakika bacaklarımın şeklini değiştiririm çok kötü bşy 😔
Ncmtntuuba senaack bende 35. Haftadayim bende 14 kilo aldım. Sağım solum çürüdü dönmek desen eziyet. Pelvis kemigim felaket ağrıyor. Napsam gecmiyo.
Ozgulos senaack aynen bende öyleyim, soldan sağa dönemiyorum, dövmeye çalışırken çok zorlanıyorum, gece kaç kere tuvalete gitmek için kalkıyorum, benim için eziyet oluyor o yataktan kalkıp gitmek
Ayseyldrmx Bende daha 4 haftalığım gece dönerken uyanıyorum Bi uyku sorunu oluştu normalde Bi yatar sabah uyanırdım şuan dönmelere uyanıyorum bide sırtta hafif agrım oluyor belimde