Mom97 Miumiu bende hiç tatlı yemiyorum tuzlu ekşili şeyler yiyorum erkekmi acaba😁 bi belli olaydı sizinki bellimi🤣
Busbus2020 Miumiu sen şu çikolatalı gofret yiyen annesin😂 sana sağlıksız kodluyorsun bebeğini diyenlere bakın ayva da yiyorum ben de bence 😂😂😂
Miumiu Busbus2020 ahahhaha yaa okudun dimi 😂 Şoklar içerisindeyim yani bu sitede gofret yedim diye düşüncesiz anne olacağım aklıma gelmezdi😂 Bu gözler daha neler görücek bilmiyorum😂😂
Zeynep0606 Sineemm tmm guzellik verir hadiste var fakat gamzeli olur demiyor cok iyi oldu paylastigin cnm
Sineemm Zeynep0606 aynen canım güzel hiyla olmasını falan sağlıyor bı nevi zaten gamze yüzdeki bir kas kas hastalığı
mucizemm01 Melike111111 gamze yaprmi bilemem ama peygamber efendimiz ayva yemenin bebegi güzellestirdigini ve iyi huy edindigini söylemis … Benim Gamzelerim var EImin de Gamzeleri var bakalim gamzeli olucak mi 🙈 bence bu soruyu gamzeleri olmayip da hamilelik boyunca ayva yiyip gamzeli bebege sahip olanlar cevaplayabilir 😂
Parsbebiko Melike111111 annemlerin bahçesinde iki tane kocaman ayva ağacı var nerdeyse ikisini ben bitirdim normalde bı tane koparıp yemisligim yoktur bakalım bizim oğlan gamzelimi erkek güzelini olacak son 6 haftamız 💙💙
Mcakir FatmanurSancak Yazdım ama sallıyorsunuz üzgünüm. Herhangi bi AYETTE geçmiyor. İnsanlara yanlış bilgi vermeyin. Peygamberimizin hadisi olabilir ama Kuranda geçmeyen şeyleri de uydurup uydurup Ayet var demeyin. Cahil cahil konuşup kendin araştır diyorsunuz. Size doğruyu öğretiyorum. Elinin altında internet var doğru. Biraz kendinizi geliştirin. Yaz kanıtla öyle bilgilendir insanları. Kafanızdan dini uydurmayın.
Sevgili_bebegim Mcakir gamze olur diye bilmiyorum ben ancak sorarlar peygamberimize çocuğumuz güzel olması için ne yapalım diye o da ayva yiyiniz der. Ben bu şekilde okudum ama ne kadar doğru bilemiyorum.
Mcakir Sevgili_bebegim doğrudur. Ayet denilince ona şaşırdım da ben 😊 Burada genelde sallıyor bazı insanlar da şu ayette geçer bu ayette geçer diye 😊 Merak ettim 🤷🏼♀️ Ayette geçmesi için Kuranda geçmesi gerek o yüzden arkadaş bilgilendirsin istedim.
Lifebaby Melike111111 gamze yaptığını sanmıyorum ama güzellik kattığını düşünüyorum ben çok severim yiyordumda hep dilimleyip üzerine birazda limon sıkınca çok güzel oluyor
2bebek1huni Hem güzellik açısından hadis var, Hem de bilimsel olarak içerdiği vitaminler sebebi ile çocuğun gelişiminde büyük etkisi var. Gamze hurafe ama güzellik değil.
1Anne2Bebek1Kopek Melike111111 valla ayva yemedim hiç ilk gebeligm de eşim dede yok ben de yok ama aile de de yok yakin da ama. Oğlum da gamze var yanakta belin de ❤️
EsmamM18 Melike111111 peygamber efendimizin hadisin de de buyurduğu gibi. Sabah aç karna yenilen ayva bebeğe güzellik verir. Ayrıca peygamberimiz hamilelere ayva ve hurmayı çok önermiştir.
aysesurucu Sineemm hanımlar vahiy etmiştir derken. Lütfen dini konularda bilmeden kesin yorumlar yapmayın. Rivayet vardır. Söylenti yani. Fakat övülmüş güzel bir meyvedir. Kur’an da bunu yiyin çocuğunu güzel olsun diye ayeti kerime olur mu allah aşkına biraz mantıklı yorum yapın .
Sineemm aysesurucu cümlenin başında zaten rivayete göre deniliryor birini yargılamadan önce tam olarak okursak sevinirim
Slmylmz Hurafemi bilmem ama kuzenim eşi hamile iken sürekli ayva yemiş kızı gamzeli doğdu bizim sülalede de onlarda da gamzeli olan yok o yüzden bende bol bol yemeye çalışıyorum tadı saman gibi olmasa daha iyi olurdu ama😂
gozde_arel Melike111111 Peygamber efendimize kadınlar çocukları çirkin diye sikayet etmişler. Efendimiz (sav) gebeyken ayva yiyin demiş. Ayva bebeği guzellestirir. Araştırabilirsin canım ben inaniyorum