Piyanosuz Merhabalar biz bebek arabası alacağız bu aralar bakıyoruz. Marka konusunda pek bir bilgim yok, önerisi olan bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ? -Craft -Yoyko -Kiwi duydum hangisi daha iyi olur ?
Ebrumihrimah Piyanosuz yoyko City aldım kullanmadim ama hafif ve sürüşü kolay ( evde denedim ) Hepsiburada’da var araştırıp bakabilirsin ☺️
SenaUysal Piyanosuz casual cadillac trona aldım civilde indirimde. Kalitesi, sürüşü çok hoşuma gitti. Kalite olarak da kraftlarla eş değer. Alimünyum şase tamamen. İnşallah hep mümkün kalırım
Feyza-nur ssnnmmm ya memnunmusunuz ben cok begendım onu ama yorumlar da kötü yorumlar vardı karar veremedim ? Ve nereden aldınız
Kimkibu Piyanosuz kraft energy aldık çok hafif ve kolay katlanan çok yer kaplamayan sürüşü güzel bir araba:) daha kullanmadık ama kullananlar çok memnundu tavsiye ederim bi bakın isterseniz😊
Piyanosuz Kimkibu biz de Kraft aldık e bebekte indirimdeydi çok sağlam güzel görünüyor inşallah memnun kalırız çok teşekkürler 😍
Piyanosuz 1_minik bir arkadasım kullanıyordu modelini bilmiyorum ama kibar kolay sürülen bir şeydi memnundu
mrrrv11 1_minik ben karma modelini aldım 4 kg ağırlığında taşırken zorlanmıyorum açıp kapatması da çok kolay travel sistem aldığımız mağaza çalışanı önermişti
1_minik pink_dream25 Piyanosuz ben de hem temizlik hem kullanış açısından bakıyorum…kumaşları silinebilir olsun rahat dayanıklı olsun vs vs bunlara bakıyorum hep aklımda pier cardin var ama bakalım daha almadık bişey…21 haftalığız…