momsboys Selam kızlar biz an itibari ile gebeliğimizi yarıladık benim için zor gecti diyebilirim yeni yeni bulantılarım azaldı ama mide yanmam var ara arada cok bas agrısı oluyor.18. haftamda ilk hareketlerini hissettim. Hala cok güçlü hissetmiyorum ama hareketlerini hissediyorum. Alısverisime basladım hazır e bebek indirimdeyken baya bir eksiğimizi aldık. Kendim 1.600 gram aldım sizde durumlar nasıl😍
hatice_Akyalcin momsboys Bu haftadan sonra çok hızlı büyüyor ve güçleniyor bende 24 haftalık oldum mide yanması geceleri özellikle yattığım zaman çok oluyor bulantım kusmam hiç olmadı ama bu mide yanması daha fena çok şükür yariladik yolu Allah’ım kucağımıza aldığımız günüde göstersin
idiloska momsboys 19+1 4 kilo aldım 53,8′le başladım ekimde 58,6′yım şu an. Daha bişey almadım sadece hediye geliyor arada, 7.aya kadar almayacağım tuhaf bir huy evet ama yaşadığımız şeylerden ötürü bekliyoruz almak için.
momsboys hatice_Akyalcin amin canım mide yanması için rennie duo şurup bana cok iyi geliyor doktoruna danış istersen
momsboys idiloska banada cok ama cok fazla e geldi şimdiden. Kayınvalidemlerde baya alısveris yaptı annemlerde bende e bebek indirimini takip edip alısverişimi yapıyorum suan cok son zamanlara kalmak istemiyorum bide böyle aydan aya maddi olarakta cok zorlamaz
momsboys suloz çok ağırlasıyosun ama ben de ilk bebeğimde cok bekledim sonradan cok zor oldu bana gercekten. Tabi sizin tercihiniz
idiloska momsboys bana kalsa bende alırım da babam, eşim, ablam hep bekle diyorlar o sebepten bekliyorum. Güle güle kullansın, sağlıkla gelsin, sağlıkla mutlulukla giysin.