Zeyneep7 annelinko ben 5 gün varken yaptım testim bu şekilde Bence biraz daha bekle Pozitif çıksam bile sadece kan değerlerin ölçülecek yine kese görmek için bekleyeceksin ama negatif çıkarsa daha çok üzüleceksin. Biraz daha bekle 🌸
TugceGDK annelinko Ben adetime 1 hafta kala test yapmaya başladım hep negatif çıktı, dün de yaptım negatifti. Bugün adet olcaktım ama olmadım. Bi kaç gün beklemeyi düşünüyorum. Adetine kadar bekle derim ben.
Ozgurunbetusu annelinko adetime 6gün kala kan testiyle öğrenmiştim csnım bnce saglıkocagına kan vereerek öğrenmen en garantisi
Umutluanneee48 Zeyneep7 canım bu test negatif evet o çizgiyi gördüm ama o testin kendi çizgisi zaten kuruyunca dahada belirgin oluyor bu marka testi cok denedim ve hep ayni oluyor bu teste. erken gebelik te yapmışsın çıkmamış. Bence bekle adet gününde yap bu hataya bende düştüm biliyorum beklemek zor ama bu şekilde kendimize eziyet baska bisey değil… adet günumuz hemen hemen aynı bende sabırla bekliyorum. Insallah bebeğin seninledir sadece nazlanıp göstermemiştir kendini 😊
Ronya23 Zeyneep7 canim ben diğer posta sana görmediğimi söyledim ama şuan actigim gibi gördüm vallahi hayrlisi
Zeyneep7 Umutluanneee48 bana da öyle birkaç yerde daha paylaştım çoğu kişi hayırlı olsun falan dedi ama Aralık ayında da bir düşük yaşadım beni çok üzmüştü tekrar heveslenip bir hayal kırıklığına kapılmamak için ben de negatif olduğu yönündeyim dediğiniz gibi biraz daha bekleyip adetim gecikti görmek istiyorum ama yine de sabırsızlanıyoruz işteuz işte ☺️
Zeyneep7 Umutluanneee48 inşallah çok güzel bir duygu küçücük bir pıhtı parçası bile sizi anne gibi hissettiriyor Allah gönlümüzü biliyor inşallah güzel haberler alırız ☺️
Umutluanneee48 Zeyneep7 insallah bugün kasık ağrısı ve bel ağrısı ile uyandim kaç gundur var bugün biraz arttı gibi yavaş yavaş geçiyor gelen giden yok bilmiyorumm ya neden boyle oluyorum daha 3 gun var
Zeyneep7 Ronya23 Yorumunuz bana tebessüm ettirdi inşallah vardır ben de çok umutlanmak istemiyorum erken gebelik testi yaptığında da onu da görememiştim bakalım zaten dört gün var tekrar deneyip özellikle sizinle paylaşacağım sonucu 🥰☺️☺️
Ronya23 Zeyneep7 inşallah da çıkar allah yüzünü güldürsün inşallah canim emeklerin inşallah bosa gitmez.tamam canım bize de haber ver merak ederiz 😘🤩
Dyguklc annelinko yanlista yonlendirebilir ben 1 hafta negatif 2 gun kala pozitiftjm moralin bozulmasi bosa istiyosanda yap adetin gecjkirse bidaha yap
Birtane2307 annelinko ben adetime iki gun varken kan testi verdim 1.20 cikti beta sonra 8 gun filan gecti siddetli karin agrisiyla hastaneye gittik gece bi baktik 640 cikti beta yani bekle adetin gecikmeden net somuc almazsin burda erken gebelik testiyle ogrenenler var tabi ama ne kadar bekleaen o kadar kesin sonuc alirsin stres yapma Allah hayirli vakitte nasip etsin insallah 💕
Zeyneep7 Umutluanneee48 aynı yaştayız ☺️ Hadi inşallah miniğinizin belirtileridir🙏🏻 Henüz daha bende hiçbir şey yok