Zelihaaslan Addetten 8 gün önce belirtiler hissedip alıp test yaptm silik çizgi çıktı tereddütte kalıp o gün üçtane yaptm üçüde aynı sizce hamilemiyim
BurcuLice Zelihaaslan regli gününün geçmesini bekle cinsel ilişkiden 10 gün sonra döllenen yumurta rahme düşer
cgla29ony Zelihaaslan hayırlı olsun canım. Bence direk kan vermeye git pazartesi günü. İdrar testi tekrarlayıp durmana gerek yok beta yükselişine bakarsın 2gun ara ile tabi doktor gerek görür ise. Hayırlı olsun tekrar 🥰
BurcuLice Zelihaaslan canım regli olursan zaten bebek yok demek biliyorsun reglin 4 gün geçmişse yap derim sabah ilk idrarla yap ama sabah biriken idrarda gebelik hormonu daha yoğun olur
___ Zelihaaslan resmî açamadım ama çizgi varsa hamilesin ben de belirtileri adet tarihime çok varken yaşamıştım ama ne olur ne olmaz o günü beklemiştim
Zelihaaslan Zeyneep7 eşim hastalıkdan dolayı pek hastane götürmek istemiyor ilerde gideriz diyor ben bir kere düşük yaptım sürekli yatıyorum nolur nolmaz die bir süre sonra gitsem sorun olmaz dimi
Zeyneep7 Zelihaaslan Zelihaaslan Eğer pozitifseniz ilerde gideriz diye bir durum olması söz konusu değil bence heleki bir de daha öncesinde düşük yaptıysanız belki Allah korusun gebeliğiniz için de aynı tehlike söz konusu olacak doktora gitmeden tedavi olmadan kontrol edilmeden de bunu bilemezsiniz