Elifsnan Merhaba tatliş anneler ben çok rahatsız oluyorum kusuyorum karnım çok agriyor hangi yöne yatsam agriyor ve nefes almakta zorluk cekiyorum 7 Ci haftaya giriyorum bu normalmi
BurcuLice Elifsnan sakin olmaya çalış miden için tuzlu kraker vs atıştır bulantıyı azaltır yada keser nefes darlığını bilemedim bana psikolojik geldi
ozgef Elifsnan çok normal benim 16 haftalık anca geçti kendinizi kasmayın kusmanız gerekiyorsa kusmamak için uğraşma çıkar rahatla ben öyle yaptım. Kıraker gibi kusmayı önleyen ne varsa denedim ancak yine de oldu. Üzülme zamanla geçecek ancak nefes almakta zorlanıyorsan doktoruna bir danış derim canım
gullcannn Elifsnan Canım çok normal mide bulanıp kusunca karında ağrıyor kusmaktan benimde oyleydi ne tarafa yatarsam yatayim karnım ağrıyordu. Şuan 20+1 im 17. Haftada bitti bulantılarım çok kötüysen doktoruna söyle prilam hap versin. Hamileler için vitaminli bulantı hapı zararida yok ben 17. Haftaya kadar kullandim. Hâlâ birseyden midem bulansa yutuyorum
Elifsnan BurcuLice karnımdan sesler geliyor dok agriyor bugün eşimde abarttigimi düşünüyor gerçekten çok sinir oluyorum
gullcannn Serenat Canım kusuyorum demis kustuğu icin sürekli gastrit oluyor hamilelik reflüsü . Malesef zamannda yaşadığım için biliyorum bebekle değil bulantilari ile alakali karnına kramp giriyor çok kötüydü geçti şükür
Serenat gullcannn pardonn onu görmemişim onu bende yaşadım malesef bende saframde mil oluştu hastanelerde süründüm yani zor evet😏
Serenat Seftali1 yok sürekli istfra ettigim icin yemek yiyemedim ve safram camur oluşturmaya başladı oda taşa cevircekti ama şükür yemeye başlayınca camuru erittik onun agrısı cok başka kimseye vermesin rabbim🙏
balbocegimm Elifsnan yaa bende sonadet tarihime gore 3.2yim akintim 3 gündür cogaldi 2gunce de ağzımda degisik bi tat vardı ne yapsam geçmedi bugünde cok bulantim ve midemde yanma var 1hafta var adet günüme acaba test yapsammi hamilemiyimdir sizin bulantiniz ne zaman basladi
Elifsnan balbocegimm test yapma suan erken canım ama adet gününde yap tabi adet olmazsan insalllah benimd adetten önce Çok bel agrim vardı uyumak istiyordum hep.
Gulenay1234 Elifsnan çok normal 6.haftamdan başladı benim 24.haftama kadar özellikle en başlarda çok berbat istifra ediyordum devamlı her şey pis kokuyordu su içsem bile kusacak duruma gelmiştim kilo da verdim en başında şükür şu an 25 hafta 5 günlüğüm daha yeni yeni mide bulantısı hapını bırakıyorum çok az hassas yine eskisine nazaran iyiyim ama iştah açılıyor pek koku hassasiyeti mise bulantısı kalmıyor canım başlarda zor oluyor prilam diye bi ilaç kullanıyordum ben kullanmasam bir yudum ekmek yiyemiyordum sen de bi doktoruna sor danış bakalım ilaçsız dayanmak zor çünkü 😊
Afrakorkmaz Canim sana ağrı konusunda hak veriyorum bende 8 haftalik hamileyim srekli kusmadan dolayi ve öğürmeden dolayi karin kaslari kasildigi icin agri olabiliyormus benim doktorum oyle söyledi ama sen yinede kendi doktoruna görn
OzgeAlya Elifsnan ah ah Hergün midem bulanıyor kusuyorum hatta kan kusuyorum o kadar kötüyüm boğazım hep tahriş oldu 10. Haftanın icindeyim geçmedi 1 aydır böyle, tabi ekstra mide yanmalari, mide ağrıması da dahil 🙊
Elifsnan OzgeAlya yalnız değilmişim ☺️ Bugün doktora gittim normal dedi 6+5 misim kalp atışını da duydum ilk defa 😍
Ebreva Elifsnan 9 kilo verdim ilk gebeliğimde bayılacak duruma geliyordum klozetin basında aglıyordum hep 2. Gebeliğimde 4 kilo verdim aclıktan basıma agrılar gırıyordu prılam diye bir ilaç verdi doktorum cok iyi geldi kusmaya
Fadime_56 Elifsnan benimde haftalarda karnım agriyodu hastaneye gittim.doktor rahimden geliyormuş ağrı düşüğe işaret dedi doktor kanama lekelenme yoktu ama karin ağrım vrdi 3gun kaldim idrar kan tahlili yaptılar 5tane serum verdiler şuan 12+0olduk