2bebisannesiii İlk oğlumu tam bu haftamda doğurmuştum 12 den sonra aynı haftamda olcam hiç belirti yok bebeği çok aşağıda hissetme dışında 🤷 Sizlerde durumlar nasıl 🙄
Esmabaran 2bebisannesiii bende de durum aynı. Bacak arası çok ağrıyor dönerken. Bide hemoroid başıma bela oldu çok korkuyorum. İyleşmeden doğurmak istemiyorum
Bybars 2bebisannesiii 39+0 bendede belirti yok çok sıkıldım artık gece olsun istemiyorum asla uyuyamıyorum sağa sola dönerken ağrı oluyo o kadar
2bebisannesiii Esmabaran çok geçmiş olsun 🙏 benimde yan taraflarım çürüdü artık sağa sola yatmaktan 🙄
Esmabaran 2bebisannesiii Allah razı olsun tek derdin o olsun. Daha kötüsü var benim gibi. Allah kimsenin başına vermesin inşallah
Bybars 2bebisannesiii siz 2.ye hamilesiniz ben normal doğumdan kilosundan dolayı korkuyorum kaç kilo doğdu ilk çocuk şuan bebiş kaç kilo
2bebisannesiii Bybars Canım benim ilk oğlum 3 buçuk kilo doğdu ve çok kolay bı doğumdu İnşallah buda öyle olur 🤲 bundada en son 37 haftalikken gitmiştim 3100 dedi
Bybars 2bebisannesiii benimde tahminen 3500 3600 doğcak kilosunu duyan aman nasıl doğurcan 3 buçuk kilo diyo korkuyorum bende sezeryan olıyım diyorum oda sorun 🙄 inşallah sağlıkla alırsın kucağına buda kolay doğum olur
2bebisannesiii Bybars kız öyle diyenleri takma millet 4 kilo 4 kilonun üzerinde doğum yapıyor boşver bebeğine odaklan sizin için en güzel doğumu o secicek ☺️
26Yagmurayshe1 Benimde tam 39+4 hiç belirti yok.. Ara ara ağrı oluyor ama düzensiz🥴 Dr um 41 haftaya kadar yolu var normal diyor 😳 Rabbim tez zamanda bir avazda kurtarsın inşallah