aysegulbey01 hic stres yapmayin Allahin izniyle duzelir o tamamen gitmis olmayabilir kuculmus de olabilir o haftalar arasi ☺️ Normal kontrollerdemi ultrason makinesinden de hesaplaniyorno ben de sizin gibi endise ettigim icin her gittigim kontrolde soruyordum cunku, duzelicek merak etmeyin, diger konu hakkinda bir bilgim yok.. ya evet insan cok endise ediyor, benim de bebegim dogduktan sonra ikinci topuk kaninda tsh degeri yuksek cikti, aile merkezinden aradilar uyuyordum noldu ne bitti derken bilgilendiren ebe hemsire beni o kadar korkutmustu ki; degeri yuksek cikti bir daha vermeniz lazim omur boyu ilac kullanicak kullanmazsa sknti zekasi ve gelisimi geri kalir falan diye o gun ve pesinden kolladigimiz her gun bana zehir oldu, cunku hamileligimde her ay benim tsh, st3,st4 degerlerime hep bakildi hic sorun olmamisti.. neyse Allahima bin sukur tam 2 aylik olmadi henuz o da gecici bir durummus onu anladik kan tahlilleri kontrolleriyle duzenli bir sekilde.. insanin basindan asagi kaynar su dokuluyor ben o kadar dikkat ettim gozden birsey mi kacti ben mi birsey yaptim bilmeden diyorsunuz.. demeyin cunku her anne herseyden once bebegini dusunuyor, siz de stres yapmayin su donemler hele sizin hic de stres yapmamaniz lazim ki o da hissetmesin, gelisimi guzel olsun annesi🥰 guzel haberlerinizi de paylasin insallahh 💙🙏🏻🙏🏻🌸