diyhomelif Zala https://hizliresim.com/6XdgDy Ben bu tarz yaptırdım ve çok da sevdim instagram @ck_designevent sayfasından
Zumra12345 Zala ben 70 liraya pleksi olandan yaptırdım çok güzel oldu istersen ona bı bak 💞 o kadar pahalıya gerek yok bence yine sen bilirsin
Parsbebiko Nazmiyekndmr bende yaptırdım bundan gayet güzel geldi o kadar fazla para vermeye gerek duymadım
Aysentass minikbaby06 canım yuvarlak model ayıcıklı zaten tek tip var o sitede ben çok çok fazla alışveriş yaptım o siteden belki ondandır
minikbaby06 Aysentass benim sorduğumda sarmaşıklı ayıcıklı model biraz pazarlık yapayım o zaman ☺️ Ben çikolatayı da oraya yaptıracağım
Fundayel Zala Kızlar instagramda @ruzaydizayn diye bir sayfa var hem kaliteli hemde güzel panolar yapıyor anasayfasında benim yaptırdığım var İnci isminde tavsiye ediyorum 😍
Zeyneperen Zala bende istigramdan yaptirdim 160 TL hem taki yastiği gemde bulut şeklinde kapi süsü ledli ahşap 😊
Aslihan2 Havvaylmz Merhaba canımız annemiz, VVhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar. 💜