Yumurcakk E-K-D normalde işler değişiyor 😂 beni öyle görmesın diosn ama ama bilmıorm görsünler ama dedıgnz gibi pamdemıde farklı olabilir😉
Busbushatun Yumurcakk cevremde bunla ilgili ilerde sorun yasayan cifer oldugunu duymustum hastanemiz izin veriyor ama doktorum tavsiye etmiyordu ilk doguumumda girmemisti esim sezeryana donmesine ragmen bundada ayni sekilde ilerlicez
Yumurcakk Gull_94 ne video bakıyorm nede burdaki doğum hikayelerını okuyorum korkudan😂 haha estf canım
Gull_94 Yumurcakk kendını korkutuyosan asla bakma zaten cok asırı dert yananlarınkını bende okumuyorm ama en azndan basıma gelrse hatrlaem me gb seylerde olablr dıye goz atyorm cogu dogm hıkayesne sezryn olmadm bılemem ama asla dayanamayvgnz acılar degl o an dayanamam artk desnızde emın olun dayanıyosnz sonrası mıs kokulu bebek hepsı gecıyoo🤩🎈
Mom8 Yumurcakk evet sanırım ya hatta eşim ben.kandan korkarım bayılırım falan diyordu ikna ettim ama hastaneden onay çıkmadı kısmet artık😬😊😊
Busbushatun Yumurcakk izin vermedi degil sadece tavsiye etmiyorum ciftler arasinda ileride sorunlar yasanabiliyor demisti bende cok riske atmadim
Yumurcakk Gull_94 ben bi kürtaş oldum gecen sene hayatımda böyle bi acı yaşamamıstm anestesiz ilk beneğimdi resmen içime daldı cok zordu hep o gelıo aklıma
Tugcece Benim hastanem izin vermiyor ama en çok istediğim olay kordonunu babası kessin istiyorum bakalım ricada bulunacağım inşallah normal doğumum olursa🙏 eşim hiç istemiyor bende istemem çünkü benim hikayem olacak yaşadığım her şey bana yade kalacak 🤭
Yumurcakk Tugcece kordonunu arkdsımın eşi kesti arkdsım dıo sırılsaklam ıslandı korkudam😂 nasıl kestıgını bıle hatırlamıomus😂😂😂
Gull_94 Yumurcakk hatrladıkca bende guluyorm valla helal olsn tabı😂 hebammeler ıme sahıp cıkp yanımdan ayırmıcm bu sefer baylrsannkendın ayıl dıyorm bozuluyo bazen😂😂
Yumurcakk Gull_94 bnmki acıkca dedi bayılırım kan görsem işte doğur sen kapıda beklerim en som gecen hafta ikna ettim köre bir ver ıkı ister şimdide göbek kordonunu kesceksn diyorum😂 deliriyor
Gull_94 Yumurcakk kaybın ıcın uZuldm canm ama emın ol snu mutlu bıtsnde ınsan dayanıyo aklına getırmemeye calıs guclu bı anneyım de kendıne sureklı telkın et herkes nasıl doguruyosa bende dogururm de bu kdar ıste 🥰olumsz hıcbıseyıde duyma gorme kendınede hatrlatma sag salım kucgna alırsn ınsallah bebegını🎈
Gull_94 Yumurcakk gorunce keser keser hıcbısey olmaz bende bana verveklerı yok dedm babası kessın kestı kucgnda verdım o an bıZdn heycanlı heveslı oluyolar zaten konsmasına bakma sen😂
Yumurcakk Gull_94 aynen öyle teselli ediyoruö kötü bişey olsaydı mılyar ınsan doğmazdi diyorum 🥰 hayırlısı olsun rabbim bizimle sagol canım
[silindi] Yumurcakk 2 haftan kalmış öğrenmeye canım az daha sabret 🙈🙈o konu da gerçekten çok zor yaa millet 13 14 şerde öğreniyor biz 18 19 da
Yumurcakk [silindi] türkiyede 12. Haftada öğrenıyorsn ya bizim 19. Haftada öğrenıcez😂 hayırlısı olsun camım benim