Zeyzey1616 Huzurlu1sevdam 37+3 2kilo 950 gram canm boyuda 50 cm bizimki erken gelmek istedi dayanamadı😂
Zeyzey1616 Hilaltunceldursun52 yani uyuşuk olduğum sırada ameliyatta bastırdılarsa bilmiyorum ama uyuşukluk falan yokken hiç öle karın bastırması yapmadılar dikişliym sonuçta nasıl bastırıcaklar canm uyuşukluk geçince
ipekkkkkkk7 Zeyzey1616 Aynı bu haftada bu kiloda ve bu boydayken pazartesi günü doktorum ısrarla alalım dedi plesantasi yaşlanmış kilo alımı yavaşlamış dedi ben bir hafta daha dursun belki az birşey daha kilo alır dedim ve çatım da normal doğuma müsait değil ama yine de bir hafta dursun dedim bu hafta 8 şubatta sabah sezeryanim var hayırlısıyla bende bebeğime kavuşucam 😘🥰🥰🥰
Zeyzey1616 sibelipek doktor geldi 10 dakka sürdü Veya sürmedi bebeğimi çıkardı dikiş içinde 20 dk sürdü okdr
ebrureyhan Hilaltunceldursun52 ben iki sezeryanımı da devlette yaptım bastırmadılar karnıma kanama riski olanlara yapıyorlar benim bildiğim
Hilaltunceldursun52 Akgl06 yaaa iste bende oyleyim kan verirken bile icim gidiyo bakamiyorum bile hep korkuyorum kan veremeyen nasil dogum yaoar diye 🙄🙈 icimi rahatlattiniz vallahi saolun 🙏🙏
Akgl06 Hilaltunceldursun52 vallahi hiçte öyle düşünmeyin benim kadar korkan yoktu herhalde ameliyata götürdükleri an hastaneyi birbirine kattım gören ne olmuş dicek anestezi uzmanı 1 saat direndi o iğneyi yapmak için en son iğneyi vurmuş haberim bile yoktu düşünün adam uyuştun mu diyor adama yoooooo ne uyuşması dedim ayağını bi kaldır de kaldıramadım an anladım gülümsedi ve doğumdan sonra ne kadar salakmışım dedim niçin yani o kadar velvele yarattım kendime şuan 2. Hamileyim kısmetse 4 hafta sonra doğum bu sefer daha sakin olacağım inşallah
OzgeAlya Zeyzey1616#13076923 burda bazı anneler korkutuyor bizi sezeryan sonrasında çok acı veriyor yürümekte gucleniyorsun falan diye kısacası bu konuda bilgilendirir misiniz🤗❤️
Zeyzey1616 OzgeAlya yani ilk yürüyüş tbiki açıyor hiç acımadı diyemem ama dayanılmıck bir agrı değil benim adet agrım gibi agrım var sadece okdr zaten agrı kesici yapıyorlar
OzgeAlya Zeyzey1616 ayy burda da insanı korkutuyorlar ya benim kalbimde bir rahatsızlık var kalbimi zorlamam yasak büyük ihtimal sezeryan olucam tabi daha çok var ama insanı öyle bir korkutuyorlar ki 😔
Zeyzey1616 OzgeAlya yok korkma canm korkulck bişy yok sonuç olarak Buda bir doğum şekli yani dayanılmcık agrılar değil
Nurov Kilo alımı ne kadar yavaşlamıştı bizimki de geçen haftaya göre 100 gr almış kilo, ama doktorum 39+larda yapmayı düşünüyo sezaryeni, geç değil mi bilemedim
Hilaltunceldursun52 Akgl06 Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insaAllah 🙏🙏 dogumu saglikla atlatip evime gelecegim gunu iple cekiyorum 🙏😀
tontirikkannesii Hilaltunceldursun52 canım bugün sezeryan oldum birkaç kere gelip kontrol ediyorlar uyuşukluk geçince ağrı oluyor ama 3 dakika bile sürmüyor bastırmaları dayanabilirsin korkma 🥰
Hilaltunceldursun52 tontirikkannesii Rabbim anali babali buyutsun canim tesekkur ederim 🙏🙏🙏 gecmis olsun ne guzel atlattin 🙏🙏
Zeyzey1616 Bernaaa33 mide bulantım hiç olmadı canm dikiş agrısı değil ama adet agrısı gibi agrım var oda dayanılmıck gibi değil zatn agrı kesici vuruyorlar sürekli