fpkprensesim Kızlar ön test sonucum çıktı ama kültürü bekliyoruz şuanda onun sonucu 17 gün oldu hala çıkmadı bugün aradım 30 gün 45 günde anca belli oluyo diyo ama internettede en geç 21 gün diyor yaptıran anneler ne kadar sürede kesin sonuç çıktı ?
Ezgisn fpkprensesim yanlış bilgi vermiş olmayayım 2019da 15 gün gibi bir sürede belli oldu sanırım durumumuz acil idi haftamız sınırda olduğundan doktorlar ilgilenmişlerdi sağolsun
fpkprensesim sevdam_21 e nabızda nerde yazıyo net olarak hangi yerde bide ilk testim çıktı kültürü bekliyoruz biz zaten
muhamedalininannesi sevdam_21 biliyorum da sordum cevap gelmeyince başka bişey için mi yaptırdı diye merak ettim bana da önerdilerde yaptırmadım ben
sevdam_21 muhamedalininannesi sizin tercıhınız benım sonuçlarım çok kötü çıkınca yaptırmak zorunda kaldık
fpkprensesim Cigdem70 peki ön sonuç la ikinci arasındaki fark ne farklı şeyler mi yazıyo diğer raporda ?
Asya94 fpkprensesim amniyosentez CMV PCR icin 3 hafta da geldi. Genetik incelenmesi 5-6 haftayı buldu bende
fpkprensesim Asya94 benim için önemli olan down sonucu biz onun için yaptırdık ilk sonuç temiz geldi ama bana önemli olan kültür bu değil dediler onu bekliyorum işte
muhamedalininannesi fpkprensesim anladım inşallah sonuçlar temiz çıkar içini ferah tut ben hiç yaptırmadım 30 haftama geldim bende sizin ense kalınlığı kaç mm di acaba
Ezgisn fpkprensesim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi ön sonuçlarınız temiz ise çok endişelenmeyin Allahın izniyle diğer sonuçlarla pek farkı olmuyor
Cigdem70 fpkprensesim rown sendromu zaten ön sonuçta çıkıyor ilki temiz geldiyse kesin sonuçta temiz geliyor genelde
fpkprensesim Cigdem70 benim fetal dna sonucum pozitif geldi ee bu normal geldi genetikçide buna güvenme yapmamız gereken kültürü beklemek dedi işte ondan aklım çok karışık