Crazymomm Kızlar 5 haftalık hamileyim sol bacağımda kalcamdan aşağı komple ağrıyor hamilelik ile alakalimidir sizce ne yapmam gerek birde kasiklarimda çok sancim var sıcak su torbası koysam birşey olurmu.
Mervuras26 Crazymomm bacak ağrım benimde olmuştu doktorum o bacağının üzerlerine yapmamaya çalış dedi birde çok ağrıdığında yüksek bir şey koy ayaklarının altına dedi bunun dışında bir eylemde bulunmadı sanırım hamilelik belirtileri
Gizoos Crazymomm canım benim ilk haftalar bacağım o kdar çok ağrıyordu ki geceleri uykumdan uyanıyordum. 1-2 ay çektim sonra sonra hafifledi 5 aydan sonra magnezyuma başlayınca ağrılarım gitti tamamen.
Tugceonur Crazymomm çok daha yeni gebesin vucudun hamileliğe adapta olana kadar bu ağrıların olucak sabretmek en güzeli 🙈 Çok şiddetli ağrın olursa doktor zaten magnezyum takviyesi başlar ilerleyen haftalarda şuan için bol bol dinlenmekten başka bir yol yok 🤰
Crazymomm Bu ikinci gebeliğim ilkinde hiç bir ağrı sızı yaşamadım bu farklı oldu teşekkür ederim hepinize
serenty_123 Ilk gebelikler daha mı rahat geçiyor anlamadım bende üçüncü gebeliğim 14+2 yim geceleri bulantı ve baş ağrısıyla uykumdan uyanıyorum psikolojim bozuldu iyice ne yapsam çözüm bulamadim daha yolun yarisiyiz ustelik