Busralinasayiner Merhabalar anneler anne adayları anne olmak isteyenler ☺️ Siz acana ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdınız ne kadara yaptırdınız acana ☺️
gullcannn Busralinasayiner Merhaba ben doktorumun onerisi ile özel bir muayenehanede yaptırdım. Gülhiz Karataş’a 400 lira verdim. Ortalama 40 dk baktı çok memnun kaldım.
Bgs Busralinasayiner detaylı için perinatolojiye gitmem gerektiğini söyledi doktorum o yüzdende Doç. Dr. Deniz Esinlere gittim 550 tl ydi galiba yanlış hatırlamıyorsam
Meral1984 Merhaba kesinlikle Ali İpek hoca derim ücreti 500 lira harika bir doktor bilgisi tecrübesi makinalari süper gözünde katarakt olmadığına kadar herseyi söyledi anlattı.
Hrnirm Kızlar bişi sorcam siz parayla yaptırıyosunuz da özel hastane ondan mı ben gazi hastanesinde yaptırdım herhangi bir ücret ödemedim
Serapakcay Hrnirm merhaba bende 22 subatta yaptiricam gazida ne kadar surdu ilgi alaka nasildi resim verdilermi size merak ediyorum 😊
Hrnirm Serapakcay merhaba benım Bi 45 dk falan sürdü bebeğimin yüzü ters oldugu için tekrar gidicem tekrar bakılcak gercekten o kadar ilgililer ki anlatamam çok memnunum doktorlardan
Serapakcay Hrnirm cinsiyet belli oldumu bana 15 te erkege 16 da kiza benziyor dediler insallh detaylida kesin ogrenicem
Sseedd10 Hrnirm Gazi hastanrsinde boş yer bulunuyo mu acaba? Yani randevu alabilirmiyiz bos yer oluyo mu ve kacinci haftada gitmemiz lazim cevaplarsaniz cok sevinirim:)
Busralinasayiner Hepinize teşekkürler ben koru çukurambar a gidiyorum ama başka yerde yaptırmak istedim paket aldım ve pakete dahil değildi ondan dolayı sordum teşekkürler ☺️
Nlay1n Busralinasayiner merhaba ben de Sincan koruya gidiyorum aydan hanım yapıyormuş ayrıntılı usg yi aceba iyi mi değildi kendisi başka yerden randevu aldınız ☺️
dileksak Prof. Dr. Ali Ergun’den baskasina gitmeyin ben de cok arastirdim aralik ayinda yaptirdim. Perinatolog olmasi sart, radyoloji uzmanlari da yapiyor, aman dikkat
gullcannn dileksak Ben doktorumun onerisi ile Gülhiz Karataş a gittim kendisi radyoloji uzmani ama çok memnun kaldım açıkçası. 40 dk sürdü. A dan z ye tüm organlarina bakti. Hatta elinin kolunun eğri olup olmadığına parmak sayısı kaburgalarini bile sayip ölçtü kalbinin odaciklarini inceledi dudagi damağı herseyini inceledi yani bence her iki bölümde de işinin ehli olan olması önemli
Tugce0210 gullcannn benim doktorumda buna yönlendirdi randevu aldirdi 2hafta sonra gidicez insallah ultrasyonu iyimi resim veriyor mu
Hrnirm Serapakcay evet bellı oldu oda zaten ultrasyona bakar bakmaz erkek dedi ondam öncede 16 haftalıkken erkege benzıyo demıslerdi