DilayyEcr Merhaba 15 haftalık hamileyim kasığıma sancı giriyor aşağı baskı yapıyor ve çok özür dilerim alt tarafım sızlıyor daha önce başına gelen var mı hastaneye gitsem mi eşim de şehir dışında tek kalıyorum napsam bilemedim 🙄
Sevde0281 DilayyEcr aynı şeyleri bende yaşamıştım o haftalarda normal diyebiliyorum ama içiniz rahat etsin bir görüşün doktorla
Eni DilayyEcr merhaba canım 15+5 teyim ve bugün doktoruma aynı şikayet için mesaj attım. Endişelenecek bir şey yok normal dedi. Biraz rahatladım 🙏🏽
Derinin-annesi DilayyEcr yam o haftalarda benımde oyleydi sankı regl olacakmıs gibi.Rahim büyüdüğü için oluyor agrılar.Yine de doktorunuza danısın
Asyaayaz1 14 haftalığım var benimde o şekilde doktorum bu dönemde bunlar çok normal şeyler dedi dün gittiğimde Bebek gelişiyor ve yer açıyor dedi
3851 Ben 26.haftama girdim alt tarafim zonkluyo yururken bile agrio kasiklarm agrio ama bnce normal cunku buyuyo icerde
Poyraz_basak Benimde var o normal bir durum 15 haftaliktan beri var şuan 29 haftaligim vajina kemiklerim agriyo resmen etini bile elleyince aciyor üst taraf