Naz11 Hanımlar 10 haftalığım karnımda bugün ara ara kramp tarzında Ağrı oluyor bu normal mi aynı durumu yaşayan var mı????
orkide21 Gamze2172 canım benim de hep oluyor karın agrısı özellikle alt karın da yemeklerden sonra bide ishal oluyorum sen de nasıl durum ishal va rmı
Gamze2172 Naz11 benmde 5+3 günlükken dusuk rıskım vardı kesem aşağıdaydı iğne kulandım ama karın agrısı çok normal bebek büyüyor rahım büyüyor kanaman olmadığı müddetçe korkma
Gul716 Bende 7 haftalığım bazen bende de çıkmazla ağrılar oluyor bu ikinci hamileliğim ilkinde hiç öyle birşey yaşamamıştım sanırım hamilelikten hamileliğe göre değişiyor
Gamze2172 orkide21 ishal çok nadır oluyor ama karın agrısı bu aralar bıraz var doktorum bebek büyüyor ondan dedi pazartesı kontrolüm var bakalm artık hayırlısı olsun inşallah 🙏 hepımız için rabım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
orkide21 Naz11 valla Çok garip ya ben bazen ishal de oluyorum sinir oluyorum artık bu garip ağrıya da karnımın altı agrıyor normal mi anlamadım özellikle yemekten 1 saat sonra falan agrıyor akşamları
Naz11 orkide21 aynn benim de akşamları ağrım oluyor evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım da ağrı çekmeye razıyım