34melek34 4 aya girdim ve hayla cinsiyeti belli değil bügün gittim doktorum baya uğraştı ama bacak bacak üstüne atığı için gözükmüyormuş ve bide açtım tahlil yapar diye gittim 😭😭
Mervensn1 34melek34 18 haftalıkken öğrendim o da kesin değildi detaylıda kesinleşti hatta gitmeden hep çikolata yerdim ama bana pek faydası olmadı detaylı ultrasona kadar hep Bi umutla gittim bazen oluyor umarım en kısa zamanda sende öğrenirsin🌸 😊
Esra004 34melek34 kiz çocuğu çabuk çabuk kendini belli etmez diye biliyorum allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah ☺
T_nisaa 34melek34 biliyorum merak ediliyor ama bir daha ki kontrole öğrenirsiniz çok geç değil yani detaylıya az kalmış orda kesinleşir zaten
Mervensn1 34melek34 kız dedi doktorumuz 😊 allah hayırlı evlatlar versin inşallah gittiğiniz tarihte öğrenirsiniz insan çok merak ediyor çünkü
Elma-63 34melek34 benimde 19 haftalık oldu bacaklarını kapatmış göstermiyor doktor dedi artık büyük ultrasonda öğrenirsin dedi 😂
Elma-63 34melek34 canım işte bilmiyoruz daha öğrenemedik göstermiyor kendini artık büyük ultrasonda öğrenicez birde ilk bebegim doye insan cook merak ediyor ya 🤗🤗
MerveBostann 34melek34 kendini gostermemekle alakasi oldugunu dusunmuyorum ben canim bizim ikili testte kiz dedi doktor 14.haftamizda da kendi doktorum kesin kiz dedi bizimki gosterdi hemen 😄
34melek34 Brs34 Artık marta öğrenecez o zaman bol bol bal yiyecem bi öğrensem geçe gündüze alışverişe gidecez herhalde
Elma-63 Buketkucuk sende kızmiydi yoksa erkek kızlar nazlı geç gösteriyorlar diyorlar ya ondan soruyorum canım 😊