Busraksu Merhaba 😍 bu haftalarda neler yaşadınız ? Benim fazla derecede beyaz akıntım var sizlerde de varmı ? Bebeğinizin kilosu ve boyu kaç cm bu haftalarda 🤗
Aprilsssmom Busraksu merhaba 1.450 gr 2 hafta kadar önden gidiyor bizimki. Benim de su sıralar çok fazla oluyor akıntı, özellikle yürüyüş ya da ayakta durma sonrası
yasemin333 Busraksu ya benimde akıntım çok sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum.27 de gittiğimde 1350 gram 36 cmdi 🤗Bu aralar uzun süre oturamıyorum uzun süre aynı pozisyonda duramıyorum yatamıyorum sırt ve kürek kemiği ağrısı oluyor😔
cansugrn Busraksu 28+4üz benim de akintim oluyo. Bide bel agrim fazlalasti onun haricinde geceleri de agzim cok kuruyo sürekli su wc mekik dokuyorm🙂 en son 26+4te gtmstm kontrole 1100grmdi ogluşum🧿 suan ne kadar oldu blmyrm bu hafta gidebilrm bakalm
Merve6521 Benim 28+6 da 1200 gr iyi gidiyoruz şimdilik çok şükür hazırlıkları bitirmeye çalışıyorum senin nasıl gidiyo bebiş kaç kilo 😊
Busraksu Merve6521 Perşembe kontrole gideceğim bende bilmiyorum kaç Gr oldu 🙄 hazırlıklarımız tam gaz devam kıyafetlerimizi utuleyip yerleştirdik 🤗
Busraksu Aprilsssmom Maşallah özellikle tükettiğiniz birşey varmı acaba ? Benimde çok akıntım oluyor ya
Busraksu Bireylulmasali Akıntı normal öyleyse arada çok ayakta kaldığımda kasıklarımda batma oluyor 😣
Busraksu yasemin333 Bende maalesef sürekli oturamiyorum sırtım ağrıyo kasıklarım batıyor bazen mide kısmım batıyor bu hafta zordu benim için 😣 bende sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum 😣😣
Busraksu cansugrn Ben en son 23+4 de gittiğimde 670 Gr demişti doktor kontrolüm bu hafta bakalım bize ne diyecek 🤗
Glcn0211 28 . Haftasında olan hamişler doğum tarihi hakkında doktorunuz birşey söyledi mi sezeryan doğum için soruyorum tabii
cansugrn Glcn0211 ben zorunlu sezeryan olcam normal dogum yapsaydm 26 nisan falandi ama 1 hafta öne cekiyo doktor 19-20si gibi dedi
Busraksu Glcn0211 Normal olarak bana 10 nisandan sonra heran olabilir demişti ama benim erken doğum riskim var o yüzden bilemiyorum tam kestiremiyorum normal mi olur sezeryan mi olur bilemiyorum