Duruaslan kızlar sanırım bugün doğuracağım bebeğin hareketleri canımı acıtmaya başladı özel bölgeye bıçak saplanıyor gibi ağrı giriyor belime de hafiften ağrı sancı sanırım bu eğer sıklaşırsa hastaneye gidecem
Unicornn Duruaslan Az önce banada oldu alt tarafa baskı hissi ve rahim damarlarımı kopartıyorlarmış gibi sancı geldi geldi gitti bende dedim herhalde doğuracağım diye geçti ama şimdilik bişey yok 37+3 üm bu arada
Gozde2625 Duruaslan hayırlısıyla gelsin inşallah 🐣 benim nst de sancı çıktı ama devamı gelmedi 🤦🏼♀️ Perşembe günü doktora gitmiştim acaba artar mı sancılar
heyymomm Duruaslan sancı girince tansiyonunuz düşüyor gibi oluyor mu kanınız çekiliyor gibi. aynı şeyi yaşıyorum 2 saattir karnım mermer gibi oluyor ve genitalle kasık bölgeme bıçak saplanıyor gibi ama bel ağrım hiç geçmiyor o hep var şu anlık yani diğeri arada geliyor ama bel ağrısı arada değil sürekli
heyymomm Duruaslan 38 + 5 im düzenli mi anlayamıyorum ondan gitmiyorum dayanabildiğim kadar dayanıcam dayanamazsam gidicem 3 saattir geçirmeye çalışıyorum ama geçmedi henüz inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz 🤲🏼