Mahirissmoms Kızlar ayrıntılı ultrasonda Bebeğin sağlıklı olup olmadığı belli olur mu ? Neye bakılmaz bilen yazabilir mi ?😘
sumeyye60 Mahirissmoms Bütün organlarına, uzuvlarına bakılıyor. Varsa bir sıkıntı tespit edilir. Allah sağlık versin🤗
Merve_kucuk Mahirissmoms Neye bakılmaz derken anlamadım 😌 Bütün organlarına tek tek bakıyorlar 🙂 23 haftalıkken yaptırmıştım kızım da tek arter tek ven görülmüştü. Doktor ileriki zamanlarda gelişim geriliği ve erken doğum olur dedi. Ama 3.300 ve 40+1 günlükken doğurmuştum
Nuray23 Mahirissmoms a dan zye herseyine bakiyolar canim😊 skinti yok dediyse yoktur boyle dusunup stres yapma kendine 🤗
Mahirissmoms Bireylulmasali %70 anomali tespit ediliyor raporda öyle yaZıyor sizde de öyle mi %30 me oluyor ki
Mahirissmoms Merve_kucuk yani demek istediğim bakılmadığı organı varmı mesela %70 anomali tespit ediliyor yazıyor mesela
Mahirissmoms Merve_kucuk verdiği raporda diyorum %70 anomali tespit edilebilir diyor onu soruyorum cnım😆
Merve_kucuk Mahirissmoms Yüzdelik kısımlarını bilmiyorum 🙂 Ama bütün herşeyine bakıyorlar. Doktorunuz söylerdi zaten bi sorun olsaydı🌸
Mahirissmoms Merve_kucuk çok şükür herşeyi sağlıklı ama iste benim kafama acaba şurasına bakıldı mı diye takılıyor
Merve_kucuk Mahirissmoms Ben doğum yaptım kızım 7 şubatta 9 aylık olacak 🤗 Ama happy momdan vazgeçemiyorum 😄
Mahirissmoms Nuray23 ay ne bilim ya psikolojim bozuldu iyice ❤️ Teşekkür ederim Allah razı olsun ☺️Siz kaç haftalıksınız
Merve_kucuk Mahirissmoms Happy kids’i indirmediyseniz indirin. Ordanda bilgi edinirsiniz doğum olmadan önce 🤗
Merve_kucuk Mahirissmoms Rast gele bi doğum tarihi seçersiniz. Bebeğiniz doğduğunda da düzenlersiniz geri🙂 Mahirissmoms aminnnn🙏🏻🙏🏻🙏🏻