Tgbugra Kızlar çenemde sivilceler oluştu yaklaşık 2 haftadır geçmiyor yüzümde pütürler oluştu böyle bi durum yaşayan var mı ? Varsa bunun için ne kullandınız kızlarrrr
Bulutsevdasi Tgbugra bende varım. Birşey yapmıyorum. Sadece biodermanin yıkama jeliyle yıkıyorum. Progestan yapıyor sanırım bana. Sırtımda da çok var
Aysenur96 Tgbugra dalin kullanıyorum ben her akşam kopukluyorum çok güzel bebek gibi bi cild oluyor maske krem vs kullanmak ıstemedıgım ıcın de ev yoğurdu çok iyi gelıyor hafta da iki veya üç kere yüzüme sürüyorum katı yerını sonra yıkıyorum ıntıhaplı sıvılcelere çok iyi gelıyor ınternette de yazıyor ben faydasını çok iyi gördüm
Tgbugra Bulutsevdasi kullandığım ilaçlar var ama uzun zamandır kullanıyorum yeni oldu geçmiyor artık gözüme batıyor 🤦♀️
Mervuras26 Tgbugra malesef yüzümde hiç sivilce çıkmazdı hamileliğimin ilk döneminden itibaren çene , alın ve boyum bölgemde yara şeklimde. Sivilceler çıkmaya başladı , 6. Atımdayım hala geçmedi 😒
1haziran Tgbugra benimde çenemde çıkıyo sürekli fındık kadar kocaman kıpkırmızı ama patlamıyor işte bide sırtımda ve popomda çıkıyo çok sinir oluyorum artık sudocrem kullanıyorum yüzüme ama başka napılır bilmiyorum
kadriye25 Benimde çenem hep küçük küçük sivilce. Hamilelikte ki sivilceleri ellemeyin iz bırakıyor diyorlar o yüzden dokunmuyorum bile 😊😊
Srnysl Tgbugra benim de çenem de sivilce dolu hamileliğimin başından beri kıllı sabunla yıkıyorum gül suyuyla temizliyorum ama hergun yenisi çıkıyor İnsaAllah leke kalmaz diye dua ediyorum artık 🤲