Sebnem44 Selam kızlar burada sürekli post açan, postlara cevap veren, dua isteyen herkese elimden geldiğince dua eden bir hamişim☺ bugün 39+2 günlük olduk kontrolüm vardı kontrole gittik nstye girdim bebek 1 haftadır çok hareketsiz bunu doktora gittiğim gibi söyledim zaten nst de de çok hareketsiz çıkmıştı. Normal doğum bekliyoruz başından beri ama bugün ümitlerim tükendi biraz. Doktora hareketleri az deyince açıklığın varsa hemen doğuma alacağım dedi nst yi hiç beğenmedi. Çatı muayenesi yaptı 2. Ye geçen haftada yapmıştık maalesef hiç açıklık olmamış açıklığı geçtim bebek inmemiş bile... birde bebeğim biraz iri, kafasıda iriymiş.bugün alacaktı doğuma ama yarın daha uygun benim için yarın sabah 9da gel suni sancı vericem dedi akşama kadar takip edicez açıklık olmazsa maalesef sezeryana alacağım dedi( ki hiç sezeryan yanlısı bir doktor değildir) çünkü bebeğin hareketleri ciddi derecede azaldı bunda birçok etken olabilir ama riske atamayız dedi yani uzun lafı kısası, yarın 39+3 te doğuma giriyorum lütfen bana dua edin. Birde meryem ana otu var bende nasıl kullanılıyor bilgisi olan var mı? Herkese şimdiden teşekkür ederim. Umarım birdahaki yazımda size doğum hikayemi anlatırım☺❤💕
mavimm Sebnem44 canım Allah yardımcın olsun nasıl olduğunu anlamadan sağlıkla kucağına al inşallah senin için en hayırlısı ne ise o olsun 🙏🏻
Betul43 Cnm rabbım yardımcın olsun bnde 39 m bebegımın haraketı azdı devlete gdıyorum nst yı tekrar ıstedı bnde gdemedım bebegın harsaketı az olunca ne gbı sorun oluyo kı
Sebnem44 Betul43 amin canım Allah razı olsun bebeğin kordon dolonması kakasını yapıp yutması suyunun azalması vs bebeğin hayatını tehlikeye atabilecek durumlar olabiliyormuş son hafta
Elifcanbazz Onu yanına al hastende sancıların başladığı anda ıslat yada sabah hastaneye giderken ıslat kendini niyet al dua et elem neşrak süresi ayatel kürsi baş felak ihlas suresini oku üfle dua ed o acılıcak acıldıkcada tahmin acılıcak imkanın varsa 1yudum iç yoksa da bişey olmaz ve sen Alalh izin verirse Doğumun olunca hemen onu Sudan çıkartman lazım o geriye kapanıyor rahminde kapanacak bizzat yengemde denedim açılması çabuk oldu oda suni sancıyla yapmıştı doğumunu tekrardan Allah yardımcın oldun Rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin evladını 😍😘
Zeyneptoprak Meryem ana otunu suya koyuyosun canım mümkünse geniş kaba hatta varsa elinde içine zemzem suyu bile ekleyebilirsin sonrasında suya dua okuyosun ama dualarını tam olarak hatırlamıyorum ot açıldıkça inşallah rahminde açılır sonra suyundan içiyosun 3 yudum mümkünse kendin veya eşin okusun beraber de olur tabi
Sebnem44 Zeyneptoprak tamam canım zemzemim vardı kendime ayırdığım ondanda damlattım Allah razı olsun 😘💕
Zehraelik Rabbim bebeğini sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım bende 39. haftaya başlıyorum yarın, bakalım doktorumz ne diycek benimde olan sancılarım kasılmalarımda azaldı 🤔🤦🏼♀️
Edos Allah yardimcin olsun normal veya sezeryan hic düşünme sadece ikinizinde sağlıkla devam etmeniz💕 Bizlere de kolay dogum icin bol dua et 💕
Sebnem44 Edos amin canım Allah razı olsun. Rabbim sizlerede, tüm hamişlere çok çook kolay doğumlar versin inşaAllahhh💕💕💕
HicranKzn Allah’ım yardımcın olsun inşallah🙏🏼 Gönlüne göre olsun bir avazda kurtul. Bebeğinle sağlıcakla Doğum hikayeni yaz bizde okuyalım🤗🌸🌺