Niisanannesii Bugün kontrolüm vardı normalde 30 haftalığız. Boyumuz 40cm , kilomuz 1340. Kafa ve bacak ölçüleri normal fakat karın çevresi 1 hafta geri dedi doktorum. 1 hafta sonra tekrar çağırdı takip gerekli dedi. çok canım sıkıldı var mı başına gelen seyri ne oldu lütfen yardım edin 🥺
Sedahenkkk Niisanannesii bende de 33 haftalıkken 2 hafta geriden geliyor demişti doktor benim moralim bozulduğu için 3 gün sonra kontrole çağırdı doğru haftası çıktı makinalarda yanılma olabiliyor birde bebeğin duruş pozisyonu da etkiliyormuş korkma diğer kontrolde normal çıkar 👍
Mommmyyy Niisanannesii hiç canını çıkma ben de sürekli öyle ama dr normal iki hafta ileri geri olması dedi ki zaten bi hafta gidiyorum önden gidiyor karın çevresi diğer hafta bir hafta geriden diyor stres yapma dedi boş yere
Magnolina Niisanannesii bebek haftasına göre ise hiç dert etmeyin benim de karın ölçüm küçük. Bebek haftasında gelisimi iyi
Kadze Niisanannesii bir iki hafta çok mühim değil iki haftayı geçerse muhtemel perinatolog detaylı bakar neden geri diye benm hiçbir sebep bulunamadı 4haftalik gerilik ve su azlığı vardı 37.haftada doğdu minik tospaa 2300 kuvuze de girmedi çok şükür zaten 30haftaliksin normal haftasına kadr bir sorun çıkmaz umarım kötü düşünme
bgmtnk Aynı durumdayım canım bugün 30+5 ama bebeğimin karın çevresi 1 hafta 10 gün civarı geriden geliyor. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum havuç suyu içip bol bol istirahat ediyorum
Niisanannesii Mommmyyy ay bende çok stres yaptım onun da kötü etkilemesiden korkuyorum. Teşekkür ederim canım cevabın için inşallah düzelir 🙏
bgmtnk Niisanannesii 25. Haftada doktorum söylemişti ilk o zamandan beri geriden geliyor ama gelişmeye devam ettiği sürece içerde kalacak dedi doktorum
Niisanannesii Kadze ne güzel sizin adınıza çok sevindim çok şükür 🙏 mesajın içimi rahatlattı teşekkür ederim ❤️ inşallah dediğin gibi olur canım.
bircivcivannesi kızlar kullanılan bazı makyaj malzemeleri, şampuan, güneş kremlerinin içindeki kimyasal maddeler deri yoluyla emilip kana karışıp gelişim geriliği yapabiliyormus aklınızda bulunsun, sorununuz beslenmeyle düzelir diye umuyorum 🌼