Gulsumm
18+2 yim. ne zaman başlayacak merak ediyorum. Ya da arada pıt eden şey tekme mi yoksa hareket mi ediyor? 😊
NurtenOvaKolay
18+3 teyim. 17. Haftadan beri hissediyorum. Büyük ihtimal bebektir seninkide. Damar atıyomus gibi oluyo değişik bişe yani anlatamıyorum gercekten 😄❤️
bebekkaradag
25+5’iz içerde resmen düğün varmış gibi tepiniyo😄😄😄
Gudigudi
16-17. Haftalarda kipirtilar hissetmeye basladim ama emin olamadim. 18-19. Haftalarda emin oldum tekmelerden🤗
Ellaa
18. Haftamda hissettim
26+2'yim artik hic durmuyor
Bsk2101
Ben de son bir haftadır minik kıpırtılar hissetmeye başladım. Ama emin olamıyordum. Çok değişik bir his karıncalanma desem değil baloncuk gibi desem o da değil böyle çok farklı 😀 tekmeleri sabırsızlıkla bekliyorum.
Kelebekanne
16 . Haftada başladı canım merak etme yakında başlar şimdi uyutmuyor bile öyle güçlü tekmeleri😀
Erenreyyan
16. Hafta tam hissetmeye başladım 😍
fasulyeninyolculugu
16,17 haftalarda bi hareketlenme başlamıştı fakat artık yani 20. Haftadan itibaren net olarak kendini hissettiriyor , yer değiştirmelerine kadar hissedebiliyorum😇 Dışarıdan gözle bile görülecek seviyeye geldik hareketlerimizi hem dokunuyor hem izliyoruz😇
CansuDemir
17+4 şuan benimde.Yaklaşık 1 hafta önce böyle uzanırken kasık taraflarımda solda aynen pıt pıt kıvamında bir şey oldu.Bir kaç gün sonra gene aynı yere yakın.Ertesi gün tekrar olunca annemlere ve doktora sordum.Bu gaz vs başka bir şey mi,yoksa bebişim mi 😂 Bu hafta itibariyle anlıyorum ki, evet dedikleri doğruymuş bebişimmiş.
Sakin düz uzanınca arada denk geliyor ama öyle günde 5-10 kere değil 😂 Dün hissettim kıpırtı gibi hafif.Bugün yok mesela😂 davul dümbelek haftalarına az kaldı 👶🏻
Yaseminaktas
20 haftada hissetim allah'ıma şükür sen ozaman hissedersin dokunuyor vurmuyor öyle
Burcusrkn
16da ilk hareketini hissettim minicik bi pıt 😇 giderek daha belirgin olmaya sıklasmaya başladı 😊 şimdi 20deyim ve sanırım içerde halay çekiyo 😄
Hatice3
18 de hissettim tekler 20 de başladı 😊
SerayMerdinlioglu
18. Hafta da
MerveSara
19+2 deyim ve sağlam vuruyor artık oğlum 🤗💙 iki -üç haftadır hissediyordum minik minik dokunmalar,kıpırtılar falan ama son bir haftadır çok netleşti .💕🤗
KezibanUan
Ben tam 18+1 ken hissettim pıt pıt şeklinde değil karnım hareket etti ama iki üç tane bile anca attı emin ol tekme atyığında hissetmememn imkansız oluyo :))) ben çok şaşırmıştım o anki mutluluğumu zaten tarif edemem 😁 ilk gebelikse 21e kadar hissetmemen çok normal
Epelinkiran
Ben 20de ner hissettim şuan 23üm hafif hafif tekme arıyo ama daha şiddetli tekmeleri olması 😊 sizde 20den sonra en geç hissederseniz
Smrk
19+4 te hissettim bende şuan MaşAllah hareketli yemek yedikten sonra sabah uyanırken sürekli kıpırdaşıyor içimde çok güzel bi duyguymuş 😍
buse_yildiz24
17. haftasında hissettim fındığımın tekmesini 😍😍😍😍💕💕💕💕💕
Nazyun
Ben 17 de 2-3 kere hissettim sonra durdu dedim herhalde bebek değil şuan 21+5 iz 20. Haftadan beri hissediyorum bu hafta babasıda hissediyor ama ben bildigin şiddetli tekme yiyiyorum 😂 başlayınca durmuyo saatleri bile belli 😂