Pinar-hamooglu21 Annişler aranızda 17 haftalık olup hala cinsiyet öğrenemeyen varmı yoksa ben tekmiyim 😂🤦🏼♀️
Byby99 Pinar-hamooglu21 ben 19 haftalık oldum hala bi tereddütler Bi tereddütler Bi kız Bi erkek diyorlar bakalım ne çıkacak bende merak ediyorum 😂
Jelibon54 Pinar-hamooglu21 bize hep kız dediler cinsiyet partisi bile yaptım ama geçen gün doktor göremiyorum kesin bir şey diyemem dedi 9 unda randevum var inşallah değişmez ay herkese de kız dedik valla ben de eşimde alıştık kızım diye sevmeye bakalım daha net bir şey yok ortada yani eşimde diyor bu çocuk erkek çıkarsa o aldığımız pembeleri doktorlara giydiririm 😂😂😂
Pinar-hamooglu21 Egeymen şaşırıyor insan gerçekten herkes 12.- 14. Haftasında öğrenmiş bir bizler kaldık 😂
Pinar-hamooglu21 Benimkide yapıştırmış poposunu oturuyor sürekli doktorum bizden daha çok merak etmeye başladı hergün gel diyor başka doktora randevu aldık bakalım 😂
Egeymen Pinar-hamooglu21 valla sorma ya bizimki de döndü poposunu bacak bacak üstüne atıyo falan ama asla açmıyo bacaklarını 🙈 3.bebeğim benim kısmetse diğer ikisi 13.hafta civarı göstermişti böyle olunca şaştım kaldım artık kız heralde diyorum bu kadar naz yaptığına göre ☺️
Pinar-hamooglu21 Byby99 doktorumuz tahminde bile bulunmuyor ki bazıları doğuma kadar öğrenemiyormuş 😂
Pinar-hamooglu21 Egeymen hahah belkide utanıyordur açmaya bebimkide dediğinin aynılarını yapıyor gülüyoruz artık yani 😂
Egeymen Pinar-hamooglu21 biz de aynı durumdayız artık alıştık da göstermemesine☺️ heyecanım bile kaçtı valla 🙈
Pinar-hamooglu21 Jelibon54 hahahha çok mantıklı inşallah değişmez valla canım gönlünüze göre olur 😂🙏🏻
Pinar-hamooglu21 Egeymen aynen öyle ama bugün tekrar başka hastaneye randevu aldım bakalım belki doktorda iş yoktur dedim 😂😂
Jelibon54 Yakamoz1325 açıkçası hep rüyalarımda erkek bebek gördüm hep de oğlum olsun istedim ama şimdiye kadar hep kız dediler ben de alıştım galiba isterim kızım olmasını 🥰