cds Arkadaşlar ben 4moms alacaktım bugün son alışverişi tamamlamak için çıktık Almanya’dayım zaten aralıktan beri burada mağazalar kapalı babyone açıktı gittik 4moms yokmuş orada eşimde bence gerek yok falan demişti başta ama olsaydı alacaktım yine oradaki çalışan kızda gerek yok yazık olur paranıza falan dedi derken kaldı. Şimdi ben yatak odası için küçük bi sallanan beşik aldım lazım olursa oturma odasına da getiririm ama ana kucağı illa lazım mı olmazsa olmaz mı bebek uyuyunca koltuk üzerinde yatması sürekli sorun olur mu ki 👀🤔 yada doğduktan sonra ihtiyaç duyarsam mı alayım illa 4moms değil yani herhangi bi anakucağı ..36+5 haftadayım
Mom6 cds Bazı bebekler çok seviyor bazısı asla durmuyor oyüzden hani mutfakta vs iş yaparken yanınızda durması için alınabilir ben ahşap manuel olan tarzda alıcam daha uygun fiyat olarak enazından çook para vermeyip deneme şansım olur
Magnolina cds Türkiye de çok pahalı olduğu için çok araştırdım her bebek sevmiyormus bir doğsun bakalım ihtiyaç hissersen alırsın ne olacak
cds Mom6 aslında kolaylık olsun diye gerek gibi düşünüyorum doğduktan sonra almak mantıklı gibi o zaman 👀
Seher- Bende almayı düşünüyorum ama henüz erken sonuçta en erken üç dört aylıkken kullanırım diye düşünüyorum o yüzden doğumdan sonraya bıraktım hem o zaman insan daha iyi anlıyor ihtiyacı olan şeyleri şimdi doğum öncesi her şeyi almak istiyoruz ama belki birçoğuna ihtiyacımız bile olmayacak o yüzden doğar doğmaz lazım olan şeyler dışındaki ihtiyaçları doğum sonrasına bıraktım ben
Blablabla Bize de puset alın ana kucağı yerine de kullanırsınız dediler mağazada. Ama tabi ne kadar mantıklı bilmiyorum.
asellolya canım doğunca al istersen, birkaç gün sonra sipatiş verirsininiz hem iade etme şansın olur bir denersin, baktın bebeğin sevmedi iade edersin böylece parasıda boşa gitmez bende almanya’dayım