Aslanannesiayse Kızlar çürük bi dişim vardı şimdi bide az kırılmış hava alıyor herhalde çok fena ağrıyor bütün çene kemiğimden kulağıma doğru vuruyor tuzlu suyla gargara yaptım geçmedi ilaç kullanmak istemiyorum ama çok fena 😤
Nundiyebiri Aslanannesiayse doktorlar bazen sıkıntısız gebelikte öneriyor ve özele gittiğinizde ona göre anestezi veriyorlar
Melike0642 Aslanannesiayse En iyisi doktora gitmeden daha kötü yollara sebep açabilir bende şuan gidiyorum dişim cekilecek erken doğuma kadar riski var dişin çok tehlikeliymis doktorunuza danışarak ona göre bı yol izleyebilirsiniz 😌
Lulemom Evde geçiremezsiniz ağrısını. Doktorumuzla görüşün ve bi diş hekimine gidin. Hiç bişi yapamasa bile geçici dolgu koyar. Hava almazsa ağrımaz. Tabi kanal sınırını geçip köke inmediyse
Aslanannesiayse Lulemom haftasonu yasağına denk geldi şimdi ben nereye gideyim mecbur pazartesiyi beklicem 😔
Deniz1634 Benimde aynı şekildeydi doktorumla görüştüm son üç aya girmeden git icabına bak dedi gittim dişçi cekicem adam olmaz bu diş dedi ve çekti özeline gittim discinin. Geçmiş olsun