Mine007 5 haftalık hamileyim kese göründü ama kalp atışı yok birde açlık sekerim yüksek cıktı bole olup bebgim bisi olmaz dimi
begummm26 Mine007 Erken olabilir daha ben 7.haftada duymuştum içinizi ferah tutun duyarsınız inşallah😊
Gulolduz Mine007 merhaba canım bizde 5 haftalıkken duyamadık. 8 haftamız bugün çok şükür duyduk 🙏🏻 Endişelenme duyulur haftaya felan
Mom8 Mine007 şuan çok erken canım genelde 6+ şu günlerde duyuluyor ama 9 a kadar yolu var şekerin içinde önlem alınsın her halükarda zararlı şeker
BegumIscanTunc Mine007 çok normal canım 10gun içinde duyarsınız bende 5+2 de keseyi ve bebek oluşumu görmüştüm 6+3 te bebeği biraz daha büyümüş görüp düzenli kalp atışını duyduk şuan 15+2 haftayiz
Sare_amine efsans canim vitamin e basliyor hemen doktorlar bence gitmende fayda var.. ben 4 haftalik falan gittim planli oldugu icin
44_58_44 Mine007 ben 8 de mi duydum 9 da olabilir şuan aklımda yok 5 çok erken zaten için rahat olsun 🥰
Dygclk51 Mine007 5. Haftada sadece keseyi görürsün zaten ben 6 da gittiğimde bile doktor daha erken haftaya gel demişti. O yüzden daha 2 3 haftan var sorun yapma
Mom103 Mine007 5 haftada zeten duyulmaz. Ben kalp atisi ne zaman duyulur diye sorunca henuz erken dedi git 7 8 haftada gelirsin dedi. 7 haftada duyuldu