Aysum Dun kanamamla hastaneye yattim ilk gebeligim 1 parmak kadar acikligim var ama suyum gelmedi 20 dk arayla sancim geliyor cok kotu agrisi gelesi yok sicak dus aldim hurma yedim bi turlu gelmiyor baska napmalim kizlar yardim edin🤦♀️
Htcertn Aysum bnde doğuramıyorum 🤔 39+5 bebek kanalda bile deil saliya kdr bekliycz gelmzse carsamba sezeryan haftasi doluyor bisy olacak diye korkuyorm
Unicornn Aysum Bol bol suquat yapın çömelip kalkın plates topunda zıplayın ve belinize sıcak su tutun inşallah kolaylıkla doğurursunuz Allah yardımcınız olsun
E_A1121 Aysum iki güne yakın evde sancı çektim canım biraz sabır gerekiyor doğumunun basladığını söyledilermi kwndini rahatlat baska bişey düşünme yapman gerekenleri yapıyorsun zaten allah yardımcın olsun sag sağlim alırsın insallah beebgini kucagına
Htcertn Aysum insallah iner canm başıda büyük dedi doktor o yuzden zorlaniyor normal dogum yapsanda sıkıntılı olabilir dedi hayrlisi hepimiz icin
nisotti Ben de 39+1. Ne sanci ne nisan hicbiri yok. Kanala da inmemis kerata. squat yuruyus pilates bence hicbiri bir ise yaramaz. Ben acayip hareketliydim hani dogursam ben dogururdum hurmalar ananaslar ohoo
E_A1121 Aysum geçmiş olsun canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah nasıl oldu doğumun
Aysum E_A1121 cok zor oldu canimdan can gitti 2 gun cektim rabbim oraya dusenleri kurtarsin ama kucana alinca agrim kalmadi sukur🤲🥰