Yldz33--06 Bebek1_ inşallah canım benim Rabbim çoook güzel kolaycık bi doğum nasip etsin hepimize inşallah ♥️☺️ ben de çok isterim tanışmak artık her hafta gidiyoruz biz muayeneye sizin ne durumda muayeneleriniz kaç haftalık oldunuz?
Bebek1_ Yldz33--06 29 hafta 2 gün deyiz şuan 🤭hala 3 hafta da bir gidiyorum ama keşke hergun görsem prensesimi ve doktorumu🤭🤣💝
cocukgelisimcianne_ Didos1447 yani ben çok takılmamıştım çünkü aksi bir durum olursa söylüyordu . Ve ultrason fotoğrafı benimde birkaç tane var . Her gittiğimde vermesi bana da mantıksız gelirdi . Yani benim onunla aramda ki bağ farklı olduğu İçin olabilir. Ben bebek için tedavi de gördüm kendisinde . Oyüzden böyle şeylere pek takılmamıştım . Benim için önemli olan güler yüzlülüğü desteğiydi . Doğumum çok güzel geçti onun pozitifliği ile
Serpilaras cocukgelisimcianne_ benimde dr um cok iyi bi dr. Bana hep bilgi verıor resımde verıyor memnunum
cocukgelisimcianne_ Serpilaras aynen çok iyidir kendisi . Ben yaptım doğumumu altı ay önce çok memnun kaldım .
VahideB Greyfurt 34 hafta 4 günlük canım bayramdan sonra 26 sonda randevum var yok yapılmadı bende çok merak ediyorum sona yaklaştıkça ne olacağını hiç bir şey demedi son kontrolde doğumla ilgili
busranr06 Gupssse gercekten tespit gibi tespit sen iyiysen iyi en ufak bir eleştiride cıldırıyor 7 aylık takibimi yaptı simdi baska doktor aramama sebep oldu
Gupssse busranr06 senin adına üzüldüm ama dha doğumun olmadığı için şanslısın aslında açıkçası ben ona o kadr gittim maddi manevi çok yıprandım aklıma geldi de şimdi bir tek bana mi böyle diye kendimi çok kötü hissettiğim zamanlar oldu.
busranr06 Gupssse ay araştırayım teşekkür ederim doktor arıyordum her yerden zaten nasıl çıkacak diğerleride aynı cıkarsa dıye dusunmeme sebep oldu hep en azından benı tanıyor devam edeyım dıye dusunuyordum nerdeyse, siz neyinden memnun değildiniz acaba