meryemerdemir Yasminyenice ben şuan lokman hekim akay şubesine gülenay gençosmanoğlu türkmen’e kendiside perinatolog ilk muaynemdi dün gittim kendisi bi hekimde olması gereken ciddiyette derdini sıkıntını dinleyip bu sefer kendisi açıklamasını yapıp ()beni tatmin etti ki şöyle düşünün benim ankarada gitmediğim bilmediğim doktor yok nerdeyse ) sakince karşındaki insanı heycanlandırmadan acele etmeden açıklamasını yaptı usg kontrolünde detaylıca anlattı benim kız biraz tembel pozisyonu değimeyince ara verdi 10 15 dk dolaştım tekrar gittim tekrar aynı ciddiyette uzunca baktı diğer hastanelerdeki tahlil sonuçlarımı inceledi illa burda yaptır kafasında değildi hatta ikili taramam şehir hastanesinde onlar e nabızda gözükmüyor diye tanıdık arkadaşlar var ordan gitmiycem dersen onlar yardımcı olur sonuçları bana atarlar dedi falan ilk izlenim ve deneyim deneyimlemiş insanların övgüsünden daha üst seviyeye çıkardı gözümde paket almaya karar verdim açıkçası ben 20 haftalığım şuan. Allahın izniyle açıkçası kadın iyi bir doktor bence.
meryemerdemir Yasminyenice hayır tüm gebelere bakar tabiki perinatolog olması sizin için artı olur sadece.
Morperi 27+4 oldum..sigorta anlaşmasından dolayı doktor değiştirmem gerekti maalesef, özel muayenehanesi olan bi doktorla devam ediyodum..liv hospital türkan hocadan randevu aldım ctesi için inşalalh memmun kalırım..
Garfield06 Morperi ben gidiyorum türkan hanima kurtajimi da kendisi yaptı. Çok riskli gebeliklerde yapmis oldugu mudahalelerle biliniyor. Zeki bir kadın 🥰
Ftmagl06 Bittercikolataa ben de aynı doktora gidiyorum İbrahim beye memnunum 26. Haftadayız güzel doğum hikayenizi bekliyorum inşallah ben de iğne kullanıyorum oksapar 4000
Mom_0606 @Cocukgelisimcianne medikal parkta muayene eş de girebiliyor mu acaba bazı ozellerde virusden dolayı almiyorlarda
Esra_er Ben de 19.haftadayım. Medicana’da süleyman akarsu’ya gidiyorum. Eğer nazlı biriyseniz tavsiye etmem ama çok bilgili ve her sorunuza detaylı cevaplar veriyor. Ben şimdilik memnunum
Elfsule Mom97 bende öyle çok yorum duydum çok hasta alıyormuş beş dk zor muayene ediyor devletten bile kötü yorumları vardi
Morperi Garfield06 evet gittim dediğiniz gibi dikkatli bi doktor 😊 sonradan gitmeme rağmen ilgisi alakası iyiydi, büyük ihtimal türkan hanımla devam ederim
Zehrak Şehir Hastanesi’nde yarın muayene olmaya gitcem de eşleri alıyorlarmı kalp atışı dinletmeye fln