Booncukk hellobaby0 dr duygu altana gidiyordum koru hastanesinde pazartesi itibariyle muayene 500tl olcakmış.. saçmalık resmen..
Derinsmom hellobaby0 hangi doktora gittiniz Gatada bende oraya gidiyorum bi ay sonra doğumum var memnunum🙏🏻
btlslymn Booncukk Ben de ama paket aldım.Ayrıca 500tl verip saatlerce kalmıyodn maksımum 15 dk kaldm ben .Ben kendisinden memnunum.Tek sorun Cuma ve pzt gitmeyin derim çok kalabalık oluyor
Gozde666 Booncukk bende doktor Duygu Altan’a gidiyorum sağlık sigortası olmazsa muayene ücretleri bencede gereksiz
hellobaby0 Derinsmom Cihangir mutlu Ercan ama daha kendisine hiç denk gelemedim stajyerler vardı ve gereğince bilgisizlerdi
Asi_0658 şehir hastanesine gidiorum dogumumda kısmetse orda olacak normal gebe polikliniğinde necati hancerliogullari ulaş çalı fatma salih öneririm kendim riskli gebe olduğum için perinatolojiye gidiyorum ordada aykan yücel elif gül yapar eyi tavsiye ederim özel hastaneden farksız ama özel hastane düşünürseniz ınstgramdan op dr çağrı gülümser hocayı tavsiye ederim hastası deilim ama ınstgramdan ne sorarsam cevap veriyor kendisinin sayfasını inceleyebilirsiniz
Fundogan Asi_0658 canım bende riskli gebeyim dün gittim ilk şehir hastanesi ne randevu alırken direk peritonoloji ye alabilir miyim
hilal913 Asi_0658 merhaba beni de riskli gebeliğe yonlendirdiler orda doktorlar kendileri mi muayene ediyor yoksa asistanlar mi ilgileniyor
GoncaElifAda Asi_0658 elif gül yapar eyi zekai tahir buraktan benim doktorumdu kendisinden çok memnun kalmıştım. Benimki de riskli gebelikti:)
spaceship Özel düşünüyorsanız, liv hospital - Buğra Coşkun. Gözüm kapalı güveniyorum, samimiyetine ve doktorluğuna inanıyorum 🙏
Dilayk spaceship merhabalar doktorunuz Buğra bey ile ilgili bilgi verir misiniz ? Ben sadece doğuma gideceğim lıv e ve hiç tanışmadım bile. Muayene ücretleri doktorun yaklaşımı hakkında ? Şimdiden teşekkür ediyorum 😇
Derinsmom hellobaby0 hmm anladım ben riskli gebelikten dolayı direk Mustafa hocaya gidiyorum ve çok iyi
Sseedd10 Bittercikolataa muayeneleriniz nasil geciyo bilgi verirmisiniz acaba hemen 10dk da mi yoksa uzun uzun bebegi gosterip anlatiyomu sizi anliyomu doktor
Aycanmbenim Bittercikolataa bende İbrahim beye gidiyorum çok memnunum ama diğerlerinin anlattığı gibi kilo vs gibi şeyleri sormuyor hiç yada bilimsel olmayan hiç birşeyi cevaplamıyor o otu bu yağı 🙈😂
Ftmagl06 Bittercikolataa ben de aynı doktora gidiyorum İbrahim beye memnunum 26. Haftadayız güzel doğum hikayenizi bekliyorum inşallah ben de iğne kullanıyorum oksapar 4000
Ftmuys Deniz-Mars şehir hastanesine gittim randevu aldığım farklı Dr du muanehanedeki farkli memnun kalamadım. Nasıl denk getiriyorsunuz aynı dr. a
Esra_80_ Deniz-Mars canım şeker yüklemesi için Sonuçlar çıktıktan sonra randevu alıp doktorumuz bakıyorum dimi
Asi_0658 Fundogan 27+5 haftaligim kendim kalp hastasiyim kalbimde büyüme kalp kapandığında kalınlaşma nefes darlığı alerjik astim şeker tansiyon mevcut bende o yüzden perinatolojiye gidiyorum