meltemm Kızlaaarrr 25+2 olduk doktor kontrolün vardı bugün 5kg almışım şok oldum resmen benim gibi olan var mı ne yapmam lazım
Aybukealtintas meltemm bende son 1 ayda ayda 3 kg almışm doktor çok almıssın dedi ve bütün yediklerimi kustugm halde😶
meltemm OktayMeltemSahin Bu 5 kg 1 ay da alınmış ama. İlginç kısmı o yoksa öncelerde bi sıkıntım yoktu 😑
Cancancan Canım o haftalarda bende hızlı alıyordum 26 dan sonra biraz da dikkat ediyorum kilo almam yavaşladı
DidemYldrm Hızlı kilo alıp almadığını doktorun bilir eğer ideal kilonun üstünde hamile kaldıysan 5-8 kg Alman gerekli eğer ideal kilonda hamile kaldıysan 8-12 kg Alman gerekli ideal kilonun çok altında hamile kaldıysan 12-15 kg Alman gerekli canım doktorun başında 9 ay boyunca Alman gereken kilo miktarını söyler zaten genel de
Sedaekici Ben 25+5 im 13 kilo aldım😂😂 ama zayıf hamile kalanlardanım takmıyorum o yüzden. Sen kaç kiloyla hamile kaldın ki
Eminekaplan Betus93 dün misafir gelicek ne giysem göbek saklanmıyor bir andamı büyüdün yawrucum ya 🤣 diyip duruyorum artık alışveriş zamanı geldi malesef
Zulal09 Bende baya kilo aldım iştahımda çok güzel engel olamıyorum 😅 57 yle başlamıştım tahminime göre doktorun tartısında 61 çıkıyorum başka 2 yerde daha tartıldım 59 çıkıyorum hangisi doğru bilmem 🤷🏼♀️ 16+5 iz karnım epey çıktı 😑