ikincimucizemmmm Ben 7+1 im çok fena bulantı yorgunluk ara sıra kasık agrısı çekiyorum kalp atılanları keseler göründümü bulantıya çare varmı ne zaman bitecek bulantılar
DenizBatus ikincimucizemmmm bende 7+3deyim asiri bulantinve inanilmaz yorgunluk var.4 yasinda oglum var hic ilgilenemiyorum ailemde yurtdisinda😢cok sukur esimden yana cok sansliyim isten gelip yemek yapiyo evi topluyo insAllah bir an once biter cok zor🙏🏻😞
Fv3 ikincimucizemmmm ben de 7+1 im. Kahverengi lekelenme başladı progestan kullanmaya başladım günde 3 defa 😣 sürekli yatıyorum. Kesem de biraz küçüktü doktor öyle söylemişti. Kendinize çok dikkat edin ağır bir şey kaldırmayın çok yormayın kendinizi gerçekten çok önemli ilk 3 ay
42m ikincimucizemmmm ikincimucizemmmm 7+4 şükür uyku hali ve halsizlik dışında hiçbir sıkıntım belirtim yok günde bir olmak üzere progestana devam 😌😊 6+6 da da kalp atışını duyduk 🌸
gunsa1 ikincimucizemmmm 6+5 progestan kullandığım için mi oluyor anlamıyorum. Son 2 gündür gün içinde uyuyorum tansiyonum düşüyor 10 dakika falan basım dönüyor ayakta duramıyorum arkasından uyku basıyor.sabahları mide bulantım oluyor. Yemeklerden haz almamaya başladım salçalı domatesli hiçbir şey yemiyorum. Arka arkaya 4 bardak su içtiğimi biliyorum.sanırsın içimde yanardağ var da söndürmeye çalışıyorum gibi. Haliyle sık sık tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum. Ara ara karnımda ve belimde batmalar oluyor. Sanırım ben ölmüşüm haberim yok yazınca kendime acıdım bi an 😂 mutlu muyum çook. Bebeğim sağlıklı olsun da gerisi hallolup gidiyor 💗
edaakin Bugün 7.haftaya girdik ve aşırı derecede özellikle geceleri birde sabah uyandığımda bulantı bastırıyor bi an önce geçmesini umuyorum yorgunluk ve uyku hali cabası😴Yemek yapmayı unuttum iki haftadır elleyemiyorum😣
ikincimucizemmmm edaakin ayyyy aynı ben birde beş yaşında oğlum var maske takıp mutfağa giriyorum herkesten midem bulanıyor yerlerdeyim canım mide bulantısından zor uyuyorum valla
edaakin ikincimucizemmmm Ne zorr hele nirde çocuğunuz var Allah yardım etsin.Size yazdıktan sonra kanamam oldu hastaneden yeni geldik çok şükür herhangi bir problem yokmuş progestan 200mg lık verdi doktorum ve sadece yatıp dinlenmemi söyledi😣
ikincimucizemmmm DenizBatus ayyy canım ya aynıyız inşallah 12 haftadan sonra biter de rahatlarız bende sen gibiyim
sm21 7+4 üm, sabah bulantı oluyor ama gün içinde yalnızca halsizlik var. Benim en büyük sorunum gaz maalesef
PurpleTail 7+4 üm midem bulanmıyor,aş erme yok, koku hassasiyetim yok hiçbir şey yok☺️ İyi mi kötü mü anlamadım.Tek fark aşırı duygusalım belgesellerde kuşlar yavrularını yuvada bırakıp gidince ağlayasım geliyor:(
ikincimucizemmmm PurpleTail bence çok iyi bulantı olmaması bende aşırı koku hassasiyeti var herşeyden tiksindim ama ilk hamileliğimde erkekti aynı senin gibiydim hiç midem bulanmamıştı koku hassasiyetinde yoktu rahat hamilelik geçirdim şimdi ogluşum beş yaşında bakalım bu ne olacak
ikincimucizemmmm Fv3 benimde mide bulantım çok ağzımın tadı hep kötü yorgunluk var çoğu zaman uzanıyorum kendimi yormamaya çalışıyorum
ikincimucizemmmm Arwen21 mide bulantının olmaması çok iyi yoksa çok kötü oluyor sürekli bulantı ile yaşamak çok zor alışamıyor insan