İyi akşamlar herkese, 17+4 haftalığım, hafif hafif hissetmeye başladım hareketlerini🤲, bazen de öyle bir oluyor ki sanki toplanıyor bir yerde sertleşiyor karnım tabiri caizse taş gibi oluyor sonra geçiyor sizlerde de oluyor bu his sormak istedim.

Neseli5 normal hissedilir bu haftada ben de ilk oğlumu bu haftada hissetmiştim ikinci oğluma hamileyim su an 15 ten beri cok minik hissetmemeye başladım ama su an daha net 19+1 haftalık olduk ama ben bu zamana kadar toplanma sertleşme hiç yaşamadım sanki daha erken değil mi o toplanmalar için 🥰

Neseli5
      Bnmde dün göbeğimin bir tarafının sertleşti kısa bir süre sonra geçti , çok değişik bişeydi😂

Sermec27 valla anlamadım ki belki yanlış aktarıyor olabilirim rahim büyüdüğü için de olabilir diye düşünüyorum

Neseli5 Bende ilk 16 da hissetmistim resmen balık gibi kaymıştı 😀 artik baslarsin yavas yavas hissetmeye🥰

Kasık ağrıları yaşadınız mı acaba ? Ben de bugün 17 haftalık oldum ama iki üç gün kaşık ağrısı çektim normal mi acaba

Nesibe92 şu sertleşme hissi gibi birşey hafif ağrı gibi de olabilir 😃 oluyor arada rahim büyüme ağrısı da olabilir diye düşünüyorum

tuuugce kasık ağrısı yok alt karında oluyor bu ağrı hissi benim

Neseli5 bende 17+4 günlük aynı şekil dün gece bende öyle oldum sanki taş var gibi hissettim baya kasıldı ovaladikdan sonra bıraktı kendini normal mi bilmiyorum 😔

Neseli5 karnın genisliyo ya yavas yavas ondan kaynakli bildgim kadariyla benimde oyle olmustu o bi tarafa toplanip sertlesme hissini şimdi cok net yasiyorum darisi basina😄