Melike0642 mucizemm01 Canım endişelenme benimde bebeğim öyleydi yediğime ictigime dikkat ettim hamurisi makarn pilav vesaire onlardan uzak durdum akşamları çok geç saatte yememeye çalıştim şuan normale döndü sende öyle yapabilirsin
mucizemm01 Melike0642 aynen bende dikkat ediyorum artik ekmegi falan tamamen kestim en son aksam 6 da yiyorum sonra acikirsam yogurt falan tüketiyorum ❤️ seker yükleme testi yapilacak bakalim kac cikicak . Tatli cok fazla tüketesim var ama kendimi zor frenliyorum yaa ufff
mucizemm01 Mom8 iki hafta sonra yapilacak seker yükleme testi .. aynen bende arastirdim normal gibi doktor bosuna evham yapti
mucizemm01 minisinannesiiii Yaa bence haftasina göre iyisie kilosu bence gayet iyi dogunca zaten kilo alirlar insallah önemli olan gelisimi hayirlisiyla al bebisininkucagina insallah ❤️
Melike0642 mucizemm01 Aynen canım beyaz ekmek bende kestim öyle normale dönmüştü ben tatlı istediğimde kuru kayısı kuru incir yiyordum tabi onlardan da az bir şekilde en çok şeker zaten kilo yapan inşallah düzelir en kısa sürede ♥️
idiloska Mom8 onu ben aldım işte, 1 ayda 3,5 kilo doktor tatlı, hamur işi azalt yeme dedi geçen ay. Bu ay 500 gr almışım sadece, şeker yüklemesi yaptırırız belki dedi
Rojda24 mucizemm01 ben şu an 37+3 üm ama 24 ken gittiğimde benim de bebek 725 di gayet iyi dedi doktor sizin nasıl baya çok kilosu anlamadım
aysutemiz mucizemm01 BirMuallime benm de 20+1 de 480 gr dedi detaylı ultrason da bebek biraz küçük dedi nasıl oluyor anlamadım yani ilginç
BirMuallime aysutemiz canım 20+1 Ken 485 grdı doktor kilosu fazla dedi en son o zaman ölçüldü şu an 21+5teyiz
[silindi] mucizemm01 bnmde 2 hafta önden gidiyormuş doktor öyle maşallah diyo hiç dikkat et kilo alma fln demedi bazı doktorları anlamak cok zor
Bernayldrm12 mucizemm01 benimde 24. Hafta da 744 gramdı doktor gayet iyi olduğunu söylemişti şuan 27. Haftadayız 1131 gram olmuş yine haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi
Asya29_aslnyrk mucizemm01 ben 26 hafta 3 günlüğüm 2 gün önce gittim 850 gram çıktı doktor banada zayıf 1 kilo olması lazm dedi internetten bakıyorum normal ideal yazıyor bu doktorlar çok can sıkıyor ya 😔
Mom8 idiloska bende 3 kilo alınca uyarmıştı sonraki ay 1 kilo almıştım beklenen ve istenen her ay bir kilo gibi