Sakel28 _Mother_ aynen valla hep heves ediyorum birkaç bişey alıyorum her beğendiğimi alasım geliyor, babamıza kalsa akülü arabasını da şimdiden alacak 😅😅😅😅
esraMom1 _Mother_ Tarak seti tırnak makası birde bebek yıkama süngeri öneririm canım bebek arabası zaten kış kısıtlama var bence de doğumdan sonra alırsın bi ara ☺️Maşallah hayırlısıyla kucağınıza alın🤍
_Mother_ esraMom1 önerilerin için teşekkür ederim canım 😘 rabbim hepimize sağlık kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 😘
Sakel28 _Mother_ Rabbim sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım , benim için dua eder misin eşim askeri personel sağ salim eşime de oğluma da kavuşayım 🤲🏻💙
_Mother_ Sakel28 canım rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eşin ve tüm teşkilatı da korusun ayaklarına taş demesin inşallah benim eşim de polis sende dua et 😍🙏🙏
_Mother_ Esya21 her yerde satılıyor canım marketler de falan da takip et uygun bulursan alırsın şokta var ama 9 adet içinde 42₺ pahalı geldi bana e bebekte indirime düşüyor trendyol da falan takip et
Sakel28 _Mother_ amin inşaAllah, Allah razı olsun 🤲🏻💙 tüm askerlere polislere bütün güvenlik güçlerimize bol bol dua ediyorum canım, Rabbim hepsini korusun sağ salim ailelerine eşlerine yuvalarına kavuştursun inşaAllah 🤲🏻🤲🏻😘😘
Bahardali _Mother_ zıbın tulum eldiven çorap ağız mendili sayılarını yüksek tutun… Büyük müslinde alın yarım kundak için
_Mother_ Bahardali müslin örtülerimin ölçüsü büyük zaten canım teşekkürler 🙏 aynen zıbın ve mendillere ekleme yapacağım
Serifeisitmir Sakel28 kontrol ediliyor canim istesende istemesende kontrol ediyorsun yatiyorsun tam dalacakken bir daha kalkiyorsun ben hic takmadum canim kundakta yapmadim pediatri doktorumuz tirnaklarini kesebilirsin dedi cizecek duruma gelince kestim
Sakel28 Serifeisitmir ablam 2 ay önce doğum yaptı yeğenim uyurken bile kontrol ediyordum sessiz uyuyorlar ya insan korkuyor 😬😬😅😅 bende gece takarım eldiven yırtmasın diye gündüz takmam bakalım ilk çocuk ya canım tecrübe kazanacağız Allah’ımın izniyle ☺️☺️☺️