FasulyeveAnnesi3 Arkadaşlar merhaba ben 5 haftalık gebeyim doktor karından ultrasonda hicbisey göremedi siz ilk ne zaman ultrasonda gördünüz benim ki normal mi?
EsmamM18 FasulyeveAnnesi3 5 haftalıkken kese oluşmamış olabiliyor. 2 3 hafta sonra kese gözükür inşAllah acele etmeyin
bebissveannesi FasulyeveAnnesi3 ben ilk bebeğimde 7.haftada gitmiştim direk kalp atışını dinlemiştik bu sefer de öyle yapacağım bugün 7 haftalık olduk yarın gideceğim erken gidince duymayınca insan stres yapıyor daha önceki düşüklerimde öyle olmuştu
YagmurEmrah35 FasulyeveAnnesi3 5.haftada benimde görülmemişti 7 haftada gördük normal canım merak etme
Aysnduru FasulyeveAnnesi3 kızlar hemen hastaneye gitmeyin kanama bir sıkıntı yoksa çünkü daha küçük sonra böyle olunca insan ister istemez stres oluyor en az 8 haftayı bekleyin derim 😊
Akrepbebek bebissveannesi bende dinlemek istedim ama dinlemedi 10. Haftadan sonra dedi bebek için iyi değil dedi ne güzel kalp sesini duymussunuz🧿
FasulyeveAnnesi3 YagmurEmrah35 Teşekkür ederim canım içimi rahatlattin daha önce dış gebelik geçirdiğim için korktum şuan beta HCG 1278
YagmurEmrah35 FasulyeveAnnesi3 çok iyi değerin gözükür inşallah haftaya kalbini ferah tut özellikle bu günlerde stresini bastır kafana takmamaya çalıs o zaman görüceksin hersey çok güzel olucak😀
EsmamM18 FasulyeveAnnesi3 canım sancın kanaman yoksa gitme. O daha minicik 1 cm bile değil. Acele etme derim.
FasulyeveAnnesi3 Aysnduru acele etmezdim ama dış gebelik geçirdiğim için doktorum adet gecikmen 1 gün bile olsa hemen gel demişti o yüzden acele ettim
Aysnduru FasulyeveAnnesi3 anlıyorum seni canım 😔bende 8 haftalıkken kürtaj olmuştum erken gitmiştim dedim bunda gitmiycem hemen 9 haftalıkken gitmiştim şimdi 20 haftalık olduk şükür 🙏 bende korkuyorum hep elimde olmadan
Akrepbebek FasulyeveAnnesi3 bende 5 haftalikken gittim kese var ile yok arası dedi ultrasyonda gözükmedi 2 hafta sonra gel dedi bugün kontrolüm vardi gittim 6 haftalik çıktı kese de bebekte gözüktü🧿🧿 çok şükür stres yapma normal gzukmemesi
FasulyeveAnnesi3 Busexxx benimde 4+5 ama hicbisey görünmedi karından baktı ama sizin vajinal mi baktilar
Busexxx FasulyeveAnnesi3 hayır karından gördü benim ki geç döllenme olmuş çok küçük göründü dizinde haftaya görünür Allah izin verirse 🙏