Dryaakgn Anadolu hahahah yollarına zeytinyağı sürdüm oglum kaya kaya gel de diyeyim belki ikna olur 🤣 teşekkür ederim canım benim deniyceeem
Anadolu Dryaakgn dr.azerulug var instada kadındoğumcu onun doğum videolarına bakıyorum da zeytinyağıyla doğurtuyor bak istersen 😂
istanbul3434 Dryaakgn Allah razi olsun Rabbim hepimize saglikli dogumlar hayirli evlatlar nasip etsin🙏 yarin kontrolum var bakalim sorucam doktora su an bel agrisi ve topallama disinda bi sikayetim yok sukur
remkocc Besa bı sorun yoksa değil diye biliyorum yine de araştırın benim suyum fazla olduğu için son iki haftaya kadar surekli yat dediler ama oraya git buraya git çok fazla yürüdüm son iki hafta başladım ben sizin adınıza konusmayayim ama 😊
Havvaozgur Dryaakgn 35 haftada 3 cm açıklık vardı 36 olunca tekrar kontrolüm var extra hiçbişey yapmadım bünyeyle alakalı bence
Dryaakgn Havvaozgur bencede buna inandım ve son haftama kadar hala ilişki yaşamama ragmen ve hergün olmasına ragmen 0 açıklık bünyeyle alakalı demek ki
Zmra-13 remkocc hurma yedim hemde baya ama işe yaramadı şuan sadece yüryüş sıcak duş ve suquat yapıom bakalım ne zaman doğurcam 39+5 günlüğüm