Nihlem
Kızlar magnezyum kullanıyorum Demir hapım bitti Bir süre önce bugün kan sonuçlarım çıktı yine herşeyim eksik özellikle kanım çok düşük ki gergin köfte et yerim bıktım etmen yoğurt mayalarım biter 3günde böyle olan varmı 🤔
Yesiimm
Benimde son bir aydır demir ve kanım eksik çok halsizim sürekli birşeyler yemem gerekiyor ama onuda içim almiyo sürekli bayik bayik gezip kafami kaldiramiyorum 😔
Fatmafatma
Benimde ole 32 haftaligim kan surubu kullandim fayda etmedi hala devam ediyorm sonra b12 eksikligim var igne kullaniyorm birde tabi olmazsa olmaz magnezyum kullaniyorm anlican herkesinki eksik cunku bebek buyudukce o aliyor herseyi yemeklerle karsilanmiyor takviye ilac sart
narcittos
Etle kalsiyum alımı Demir emilimini engeller mayaladığınız yoğurdu ayrı Eti ayrı tüketin canım
bebekkaradag
25+5 olduk, hamilelikten önce de kansızlığım vardı. Şimdi ilaç kullanmama rağmen sınırda devam ediyor🙈 ben çok fazla takılmıyorum, bence sizde çok fazla kafa yormayın. Düşünsenize önceden annelerimiz anneannelerimiz ilaç vs kullanmadan doğum yapıyorlarmış. Biz kullanıyoruz, önlemimizi alıyoruz, elimizden geleni yapıyoruz🙏🏼 Gerisi Allah’tan☺️☺️☺️
Nihlem
Bende 32haftalığım teşekkür ederim kızlar yazdıklarınız için demekki herkes aynı
PnRTurK53
Yaaa evet halsizlik yapıyordu ama biraz bünye mevzusu sanırım bnim hamilelikten önce bütün değerlerim yerle birdi sadece demir tedavisi işte görürken hamile kaldım maşallah gayet normal şuan herşeyim he evet multivitamin küçük şişelerde kan şurubumu ve magnezyumumu hala içiyorum var deyip bırakmadım doktorumda bıraktırmıyor ama yengm 9 ay kustu bırakın ilacı yemek yediğine şükrediyorduk herşeyi tavandı maşallah hamillikte 570 b 12 mi olur yengemde şok olmuştum hiç birşey yiyemediği halde birde doktorunuza iğne ile takviye yapıp yapamayacağını sorun hamilelikte oluyormu bilmiyorum ama bir ayda inanılmaz yükseltiyor değerleri geçmiş olsun