Ogi8 Merhaba, ultrason a giderken cinsiyet öğrenmek için çikolata yiyeniniz oldu mu kızlar o şekilde gören var mı cinsiyet öğrenmek için tecrübeleriniz neler oldu yardımcı olur musunuz ☺️
teachervera Ogi8 yedim 5 dk geçmeden kıpır kıpırdı. Doktor şaşırdı dedi bu ne hareket net görüntü alamadı ultrasonda ama cinsiyeti öğrendik
Buketkucuk Ogi8 ben çikolata yiyerek gitmiştim öğrendim ama çikolatanın bir etkisi olduğunu düşünmüyorum hareket etsin diye yemiştim ben🤭
Ogi8 Kızlar bişi sorcam bide siz hamile kaldığınızda beri Nemlendirici fln özel olarak mı alıyorsunuz yoksa normal elinizde ne varsa onu mu kullanıyorsunuz
Havva aylul0 Ogi8 bende ikili tarama yaparken cinsiyeti için uğraştı sıkışık gelmeliydin aslında dedi haberim yoktu ki dedim😊 çikolata da işe yarıyor kızım da muayene etti dr haraket etmiyor rahatını bozmuyor iki tur at güzel bide çikolata ye gel dedi. Gidip çikolatayı aldım yürüdüm o ara içerdeki hasta çıktı biz girdik kızınız olacak dedi
Hayat_2019 Ogi8 beennn kare bitter çikolata yemiştim 2 parçasını bırakmıştım çok gelmişti sütlü ye sen 😁 direk pipisini açtı
Jelibon54 Ogi8 benim bebeğim o kadar hareketli ki bir de çikolata yersem doktor bir daha gelme bacım bunu kimse göremez der kız kız dediler şimdi de göremiyoruz diyorlar en son doktor güldü yok göstermiyor dedi o kadar dönüyor ki bir gün doktor kovacak bizi. 😂😂😂