Dryaakgn Kızlar 41+4 teym bugün kontrolüm vardı normal için engel yok ama açıklıgımda hiç yokmş ayrıca hiç yalancı sancım felan da yok dogum başlarsa açılmam olur mu olmaz mı korkuyorum doktorum 4 5 gün daha bekleyelm dedi 🥲
Egeeren Dryaakgn ah canim ne zor su son gunler seni hic dusunemiyorum bile 40.2 olduk bugun bizde 😐 belirti bekliyorum gecen hafta daha coktu . Sizin ki de gec dollenmemi acaba
Mervenzeee Dryaakgn canım squat merdiven inip çıkma yapıyorsun değil mi. Alaturka tuvalette oturma pozisyonunda otur biraz , ⅔ saat yürü faydası olacaktır
Alps Dryaakgn bişey sorabilir miyim? Genel olarak hareketli bir hamilelik mi geçirdiniz yoksa sakin mi🙂
Alps Dryaakgn anladım nasıl sabredebiliyosunuz ya 42ye ne kalmış şunun surasinda 😊 suni sancı vs bişey demediler mi?
Dryaakgn Alps istersen suni sancıyla başlatalım istersen 4 5 gün daha bekle zamanın var dediler bende tabiki beklemeyi tercih ettim 🥲 ama ne bir kasılma hiç birşey yok hatta bebiş o kadar hareketli ki anlatamam 🤣
Alps Dryaakgn maşallaahhhhh 🤣🤣 bende olsam bende beklerdim herhangi bir problem yoksa kendi ne zaman isterse o zaman gelsin ama sabirsizim işte ben 😄
baby3_ Dryaakgn canım yanlış anlama sakın lütfen başına gleince sölemek istiyo insan. İlla normal diye diretme bide strese girmesin güzel bebeğin. Mekonyum falan yutar allahım korusun. Doktor ne derse ona güven. Normal diye çok direttik de biz başımıza bu geldi
Dryaakgn baby3_ Eger ki sezeryan felan deselerdi tabikide kabul ederdim ama bekleyebilirsn 4 5 gün diyince beklemeyi tercih ettim 😴
Dryaakgn Alps bende artık kafayı yedim gece hadi oglum bugün gel sabah kalktıgımda sancıyla uyandır beni sana güveniyorum felan ama sabah tekmelerle uyanıyorum sanırım karnımda yaşamaya karar verdi 🥲😁😁😁
EsmamM18 Dryaakgn 40+1 de zorunlu sezeryam oldum. Sıfır açılma sıfır sancı çatı dar kanala inmemiş bebek. Sizinde büyük ihtimal ya suni sancı ya da sezeryan olur.
Tugce_24 Dryaakgn benim de 41 hafta bugün nişanım geldi ama hiç açılma yok sancı kaç gündar çekiyordum nişan gelince sancı kesildi ve doktor eve yolladı git evde bekle dedi
buiyimi Dryaakgn benimde o haftada sancı çıkıyor ama açıklık yoktu 41 +5 de suyum gelince açılma başlamıştı.
Tugce_24 Dryaakgn evet tam 41 sinirlerim bozuldu sıfır açıklık diyince 2 hafta sancı cektim şuan sanki hiç sancım yok herşey kaçtı resmen