esos15 Aynı durumu ablam çok üzücü yaşadı, korkmayın ama doktorunuzla irtibat kurun. Yeğenim üç günlükken havale geçirdi, çocuk tuvaletini yapmıyor ve fazla yemiyor diye fark ettik. Ancak doktorlar ablama emziremiyor, mama yasak, illaki öğren emzir dediler, meğerse çocuk içi tuz dolu sütten deritasyon denen bir nevi susuzluk ve tuz yüksekliği artı açlıktan yanmış. Nasıl yetişkin biri tuzlu yiyince aşırı susarsa öyle, doktorlar su da verdirmedi, mama da. Hastanede akıllarına gelip sütü tahlil edene kadar ikinci havaleyi geçirttiler çocuğa. Üç günlükken MR, Tomografi ne varsa maruz kaldı, elleri delik deşik oldu, böbrekleri iflas etti dediler, Beyin fonksiyonularını kaybetti dediler, inanın ağlıyorum şu an😢 Allahım bebeklerimizi korusun🤲🏻 Çok şükür dedikleri kehanetleri olmadı,Rabbim güç verdi bebeğimize geçti ve sağlıklı büyük bir erkek çocuğu oldu şu an. Ama herkese anlatırım bunu bilinçli olsun diye anneler. Doktorlar sağlıklı anne sütü alsın diye tutturmasa mama verseler bu üzücü durumu yaşamayacaktık. Sütünüzü tahlil ettirin , mama verin aç kalmasın. Nasıl hemen geçer bilemiyorum ama ikinci çocukta kendiliğinden ablamın geçmişti. Ahah epey ağladım, eşim şok oldu şu an, beni teselli ediyor 😬😂🤲🏻🧿♥️🌷🙋🏻♀️