Su1985 hilalaykaba35 ben medikalparkta yaptırdım orda doktorumda zaten benim sigortam var ama sanırım 380 tl olması laızm doğru duyduysam
hilalaykaba35 Su1985 Anladım canım çok sağol çok yüksek fiyatları geçen sene biz bu fiyata detaylı ultrason yaptirmistik
hilalaykaba35 Mrv_Kml herkesin mı karşılıyor acaba ikili taramayı devlet can hastanesibde bilginiz var mi
Poyraz_basak Mucizem- çınarlı 125 tldi 350 mi olmuş 😱ben ikili taramayı 125 yaptırdım ayrıntılı ultroson 350 yaptırmıştım ayrıntılı 450 TL olmus ocaktan sonra
serenty_123 hilalaykaba35 karabağlar Avrupa cerrahı tıp merkezinde yaptırdım doktorum da orda zaten 120 tl kan testi için 65 tl de ultrason için verdim
nurdane3504 hilalaykaba35 ben tepecik devlet hastanesinde yaptırdım canım bu tür testleri devlette yapmayı düşünüyorum şükür bu sorun çıkmadı
hilalaykaba35 nurdane3504 Evet canım tepecikte de yapılıyor ama baya önceden sıra almak gerekiyormus birde bize uzak eşim çalışıyor izin sorunu olduğu için gitmem çok zor
Esen3535 hilalaykaba35 hilalaykaba35 hayır muayene 100tl kan verdim 45 TL ultrason 150 sonucum da dün çıktı gayet iyiyiz ❤️🥰
serenty_123 hilalaykaba35 çok memnunum doktorumdan 3 bebek kaybettim ben şimdi bu doktorum iğne başlattı sağ salim yürüyoruz yolumuzda bu sefer alacağız bebeği kucagimiza diyor doktorum sağolsun
nurdane3504 hilalaykaba35 ben şansıma iki günde randevu aldım gittiğim gün de yapıldı peritanoliji uzmanı doktora randevu aldım o direk yönlendirdi beni mhrsden baktım
hilalaykaba35 serenty_123 Anladim inşallah sağlıkla bebeğinizi kucaklarsiniz. Doktorunuzun adı neydi acaba